Ηρόδοτος: «Κάποιοι άνθρωποι βάλαμε πλάτη, μπήκαμε μπροστά και ασχολούμαστε καθημερινά με την αγαπημένη μας ομαδα»

14:10 | 16/09/2023

​Λίγες πριν την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α1 (Κυριακή στις 16:00 στην Τύλισο) η διοίκηση του Ηροδότου με ανακοίνωση της κάνει ένα μίνι απολογισμό και καλεί τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ηρόδοτος είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης κάτι που είναι γνωστό σε όλους. Έχει τεράστια ιστορία, πολύ βαριά φανέλα, μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο να τον ακολουθεί. Με έτος ίδρυσης το 1932 σε λίγα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής! Έχει το όνομα του “ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ” και εκπροσωπεί μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη, προσφυγική και πολύ μεγάλη περιοχή του Ηρακλείου! Μια περιοχή που έμαθε να ζει δύσκολα αλλά με ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, μια κοινωνία που πάντα αγαπούσε τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο το οποίο εκπροσωπεί το καμάρι της ο “ΗΡΟΔΟΤΟΣ”.

Η Νέα Αλικαρνασσός και οι Αλικαρνασσιώτες λατρεύουν παθολογικά και έχουν στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές την ομάδα τους. Όλοι στο συμβούλιο αλλά και γενικότερα όσοι ασχολούνται με την ομάδα γνωρίζουμε που βρισκόμαστε, ποιον σύλλογο υπηρετούμε και εκπροσωπούμε και ότι ο πήχης κάθε χρόνο, ανεξαρτήτου που αγωνιζόμαστε είναι πάντα πολύ ψηλά. Άλλωστε αρκετοί από μας στο Δ.Σ και όχι μόνο, έχουμε θητεύσει στον Ηρόδοτο και σε άλλες περιόδους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τα σημερινά δεδομένα. Ότι βρισκόμαστε σε μια ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ περίοδο και κάνουμε από τις βάσεις μας ένα ΜΕΓΑΛΟ RESTART(!) σε όλα τα επίπεδα! Διοικητικό, οργανωτικό, αλλά και αγωνιστικό κομμάτι.

Το καλοκαίρι υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να μην ξεκινήσει η ομάδα! Ακόμη και αν αυτή έχει το όνομα και το μέγεθος του Ηροδότου! Κάποιοι άνθρωποι βάλαμε πλάτη, μπήκαμε μπροστά και ασχολούμαστε καθημερινά αρκετές ώρες το 24ωρο με την αγαπημένη μας ομαδα. Η ομάδα όχι μόνο ΞΕΚΙΝΗΣΕ, αλλά οργανώνεται καθημερινά σε όλους τους τομείς. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ, αλλά και παράλληλα ν’ αναδείξουμε τα παιδιά της Ακαδημίας μας, να βγάλουμε τα δικά μας παιδιά. Τα παιδιά που στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και δεν θα χρειάζεται κάθε χρόνο όλοι οι παίκτες να είναι καινούργιοι και κάθε χρόνο να φτιάχνεται μια καινούργια ομάδα αλλά να υπάρχει μια ΜΕΓΑΛΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ βάση από δικά μας ταλαντούχα παιδιά, όπως ΦΕΤΟΣ που ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ τους Μπαρδάκη, Μούκα, Καλλέργη από τους Νέους Ηροδότου, Μαυρίδη, Ψιμόπουλο από τις Ελπίδες Ηροδότου, Μάρα, Χίντρι από την Κ19, Βλαχάβα, Φάμπιο. Φέτος θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην Ακαδημία μας η οποία αποτελεί το αύριο και το μέλλον του συλλόγου μας. Εξελίσσοντάς την ακόμα περισσότερο μόνο κέρδη θα μπορεί να έχει ο σύλλογος σε όλους τους τομείς. Σκοπός μας να φέρουμε τα παιδιά της Νέας Αλικαρνασσού δίπλα στον Ηρόδοτο και στον αθλητισμό, αναδεικνύοντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και το σημαντικότερο ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την κοινωνία μας.

Θέλει όμως πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς για να τα καταφέρουμε.

Σε λίγες ώρες μπαίνουμε στη “μάχη” του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι εύκολο και ούτε θα μας χαριστεί κανείς επειδή είμαστε ο Ηρόδοτος! Όλοι θα έχουν τεράστιο κίνητρο αντιμετωπίζοντάς μας και θα θέλουν να μας κερδίσουν! Αυτό είναι βέβαιο και πρέπει όλοι να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας! Μας περιμένει πολύ μεγάλη και σκληρή “μάχη” εντός και εκτός γηπέδου, θα συναντήσουμε εμπόδια στον δρόμο μας και θέλουμε τον κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ σε αυτή τη νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια που ξεκινάει και ακόμη περισσότερο στα δύσκολα! Γιατί θα έρθουν και δύσκολες ώρες, μέρες και στιγμές. Ο κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στηρίζει και αγαπάει πολύ αυτήν την ομάδα και το ίδιο θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα πράξει και τώρα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.