Ηρόδοτος κατά... Ηροδότου!

15:07 | 23/10/2019

Mέσω ανακοίνωσης, η διοίκηση της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού τονίζει ότι δεν εμπιστεύεται και δεν συνεργάζεται πλέον με την διοίκηση των... Νέων Ηροδότου!

Ανακοίνωση ΠΑΣΑ Ηροδότου:

 "H Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου έχει καθήκoν και αποστολή να υπηρετεί και να υποστηρίζει τα συμφέροντα του ενιαίου Ηροδότου, που περιλεμβάνει τις Ακαδημίες, τα τμήματα Υποδομής και την μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Δυστυχώς την καταστατική αυτή υποχρέωση και καθήκον της Διοίκησης δεν αποδέχονται και δεν υπηρετούν ΟΛΟΙ, όσο και όπως θα έπρεπε.

Μετά από αυτό και παρά τις πολύμηνες προσπάθειες μας για την εξασφάλιση του ενιαίου του Ηροδότου, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε οτι:

Ο Ηρόδοτος πλέον δεν εμπιστεύεται και δεν συνεργάζεται με την "φερόμενη ως Διοίκηση" των Νέων Ηροδότου, ούτε συμφωνεί με ενέργειες, αποφάσεις και συμπεριφορές αυτής. Ενέργειες που δεν δεσμεύουν τον Σύλλογό μας.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτής, ως αθλητές προερχόμενους από τις Ακαδημίες του Ηροδότου, τους θεωρούμε παίκτες του Συλλόγου και η Διοίκηση θα είναι πάντα κοντά τους, όπως και στους γονείς τους.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία, δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑ να ανακόψει την προσπάθεια αναδιοργάνωσης, αναγέννησης και ανάκαμψης του Ιστορικού Συλλόγου".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.