Ηρόδοτος ώρα μηδέν!

11:05 | 05/01/2023

Τραγελαφικά, αν μη τι άλλο, είναι όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού.

Ο Ηρόδοτος έμεινε με 6 παίκτες στο χθεσινό ματς με την Κηφισιά στη Ριζούπολη για τη Super League 2 και το ματς διεκόπη στο 42ο λεπτό (2-0 υπέρ των γηπεδούχων σε εκείνο το σημείο) και εύλογη είναι η απογοήτευση και η ανησυχία των φιλάθλων της ομάδας. Απαντήσεις αναζητούν για την κατάσταση του Ηροδότου και την επόμενη μέρα, αλλά τίποτα δεν ξεκαθαρίζεται και ο προβληματισμός γιγαντώνεται.

Ακόμα και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τσιριμπή δεν διαφοροποίησαν την κατάσταση ούτε άφησαν αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον της Κρητικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηροδότου Μανόλης Λημναίος καυτηρίασε με δήλωσή του τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού:

«Παρακολουθούμε με λύπη και απορία όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας επαγγελματική ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι μια μαύρη μέρα για την ιστορία της ομάδας μας. Ως θεματοφύλακες του ιστορικού μας σήματος καλούμε όλους τους υγιείς και σκεπτόμενους φιλάθλους και παράγοντες να αφυπνιστούν. Ας σεβαστούμε τα 90 χρόνια ιστορίας του αγαπημένου μας ΗΡΟΔΟΤΟΥ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.