Ηρόδοτος: «Τα σπάσατε όλα…»

18:31 | 26/02/2018

Ο Ηρόδοτος δεν άφησε… αναπάντητη την ανακοίνωση του για την άσχημη φιλοξενία.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του «Σίτυ» και μίλησε για προκλητική συμπεριφορά των οπαδών του πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παραθέτει, μάλιστα, και φωτογραφικό υλικό από τις ζημιές που προκάλεσαν οι φιλοξενούμενοι στις κερκίδες. 

Αναλυτικά: «Σχετικά με τον αγώνα της ομάδας μας με το Αιγάλεω θέλουμε να αναφερθούμε στα εξής: Ναι είναι αλήθεια ότι στο ματς του πρώτου γύρου ο Ηρόδοτος δεν έχει πραγματικά κανένα παράπονο από τη Διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω και το μεγαλύτερο μέρος των υγιών φιλάθλων σας. Εκτός από τις 15 προσκλήσεις φιλοξενούμενων που ούτως ή άλλως κάθε σωματείο παρέχει, δώσατε εντολή για 30 περίπου φιλάθλους δικούς μας να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, ενώ κάποια άλλα άτομα είχαν προβεί στην αγορά του εισιτηρίου τους. 
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας απαιτήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας σας να κατεβάσουμε ένα πανό με τα διακριτικά του Ηροδότου και το κάναμε. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα δίχως καμία πρόκληση από τους 50 φίλους της ομάδας μας και χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Φυσικά, χωρίς την παρουσία της αστυνομίας γιατί πολύ απλά δεν χρειαζόταν. Μόλις τελείωσε ο αγώνας φύγαμε από το γήπεδο με αρκετή καθυστέρηση εγκλωβισμένοι, εξαιτίας ότι είχαν μαζευτεί απέξω οργανωμένοι οπαδοί σας, βρίζοντας μας και πετώντας μας πέτρες και κροτίδες. Αναγνωρίζουμε ότι ήρθαν άτομα από την Διοίκηση του Αιγάλεω και μας βοήθησαν για την ομαλή αποχώρηση μας. Να σας θυμίσουμε... παίκτης της ομάδας μας προπηλακίστηκε από οπαδό σας λίγο πριν την αναχώρηση. 
Σε ό,τι αφορά τον χθεσινό αγώνα στη Νέα Αλικαρνασσό: 
ΝΑΙ, δεχθήκαμε με χαρά να φιλοξενήσουμε την αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας σας, όπως άλλωστε το κάνουμε με όλες τις ομάδες. ΝΑΙ, σε ανταπόδοση για τον 1ο γύρο αφήσαμε να περάσουν 50 άτομα εντός του γηπέδου, χωρίς να επιβαρυνθούν με αγορά εισιτηρίου. Εδώ, όμως υπάρχει και μια διαφορά. Για να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας χρειάστηκαν τρεις διμοιρίες ΜΑΤ με στενή παρακολούθηση από το πρωί της Κυριακής και πολύ μεγάλη δύναμη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, κάτι πρωτόγνωρο για παιχνίδι Γ' Εθνικής και για τη Νέα Αλικαρνασσό. 
Χάρη σε αυτούς διαφυλάχτηκε η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς τέτοια τάξη μέτρων ο αγώνας ούτε θα άρχιζε, ούτε θα τελείωνε! ΝΑΙ, είναι αλήθεια ότι οπαδοί του Αιγάλεω έβρισαν τους παίκτες μας, τους πέταξαν καθίσματα και άλλα αντικείμενα αμέσως μετά την είσοδο τους στο γήπεδο, δηλαδή 1,5 ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Το ίδιο έκαναν, με προκλητικές και εριστικές συμπεριφορές και ρίψη αντικειμένων σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αν αμφιβάλλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο φύλλο αγώνα, στις αναφορές του διαιτητή, στις φωτογραφίες και στα βίντεο που υπάρχουν. 
Τα σπάσατε όλα κύριοι αλλά μην ανησυχείτε, θα αντικαταστήσουμε άμεσα τις ζημιές που προκαλέσατε. ΝΑΙ, είναι αλήθεια ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, οι φίλαθλοι του Ηροδότου δεν απάντησαν σε καμία περίπτωση στις συμπεριφορές των οπαδών του Αιγάλεω. Τονίζουμε ότι όλη η Διοίκηση του Ηροδότου ήταν από πολύ νωρίς στο γήπεδο για να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στην διεξαγωγή αυτού του σημαντικού αγώνα. Να συμφωνήσουμε ότι οι αγώνες και τα πρωταθλήματα κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο και όχι με τσαμπουκάδες και τρομοκρατία. 
Αυτό άλλωστε το αποδείξαμε και στα μεταξύ μας, ΔΙΠΛΌ ΣΤΟ ΑΙΓΆΛΕΩ ΚΑΙ ΆΣΣΟ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΌ, επιβεβαιώνεται άλλωστε από τις δηλώσεις του προπονητή σας, κ. Αρχοντάκη μετά το τέλος του αγώνα για την δίκαιη επικράτηση του Ηροδότου. Όπως και με όλες τις ομάδες, αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο, μόνο για 90 λεπτά και τίποτα άλλο. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο μας, όπου μετά από πολλά χρόνια ξαναγέμισε το γήπεδο και για την άψογη συμπεριφορά τους. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο γιατί έχει μεγάλη ιστορία αλλά γιατί συνεχίζει να γράφει ιστορία! Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα!!». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.