Το «αυθεντικό» χατ-τρικ και τα τέσσερα γκολ από τον... πάγκο!

SMS
09:58 | 17/12/2018

Ο Κώστας Δερμιτζάκης σκόραρε τρία συνεχόμενα γκολ σε ένα ημίχρονο για τον Μαραθώνα ενώ Γιάννης Ρομπάκης και Βασίλης Ρουμπάκης σημείωσαν από δύο τέρματα στην επιβλητική νίκη του Μαραθώνα επί του Ηρακλή Νιπιδιτού (7-1)

''Αέρας'' πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Νιπιδιτού η ομάδα του Μαραθώνα, για την 15η αγωνιστική της Α2. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 7-1. Με αυτή τη νίκη ο Μαραθώνας παραμένει σε απόσταση... αναπνοής από την πρωτοπόρο Δαμάστα, μόλις δύο βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τα 7 γκολ της ομάδας των Καλεσσίων σκόραραν τρεις παίκτες. Ο Κώστας Δερμιτζάκης πέτυχε χατ - τρικ στο α' ημίχρονο, σημείωσε δηλαδή το ''αυθεντικό χατ - τρικ'' (τρια γκολ σε ένα ημίχρονο και συνεχόμενα), αλλά το έκανε μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά! δύο παίκτες που ήρθαν από τον... πάγκο, σκόραραν από δύο γκολ. Ο λόγος για τους Βασίλη Ρουμπάκη και Γιάννη Ρομπάκη οι οποίοι μετέτρεψαν σε περίπατο την διαφαινόμενη νίκη. Ο πρώτος έφτασε τα 5 και ο δεύτερος τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα της Α2, στα έξι τέρματα έφτασε ο Δερμιτζάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.