Ήρθε η ώρα να χαμογελάσει ο Νιόπλιας

ΟΦΗ

​Την πιο κατάλληλη στιγμή έρχονται οι λύσεις για τον Νίκο Νιόπλια ενόψει του... Γολγοθά τον Οκτώβριο

Σε δύο ταμπλό θα παίξει τον Οκτώβριο ο ΟΦΗ. Από τη μία το πρωτάθλημα, από την άλλη το κύπελλο. Στα τέλη του μήνα ο Όμιλος μπαίνει και στη μάχη της δεύτερης τη τάξει διοργανώσεις και οι επιστροφές που αναμένει με ανυπομονησία ο Νιόπλιας (Μεγιάδο, Τοράλ και φυσικά Ναμπί), έρχονται την πιο κατάλληλη στιγμή.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η κρητική ομάδα μπαίνει σε μία διαδικασία αγώνων στη Super League που έχουν βαθμό δυσκολίας αλλά αν μη τι άλλο είναι στα μέτρα του. Πάει Αγρίνιο να παίξει με τον Παναιτωλικό, επιστρέφει Ηράκλειο για να υποδεχθεί τη Λαμία, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να παίξει με τον Παναθηναϊκό και θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στο ενδιάμεσο των αγώνων με Λαμία και Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ θα μπει στην υποχρέωση του κυπέλλου, μία διοργάνωση που σύμφωνα με τους στόχους των επικεφαλής θέλει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Συγκεκριμένα, στη 5η φάση του κυπέλου συμμετέχουν οι 9 ομάδες που προκρίθηκαν οι πέντε που πέρασαν χωρίς αγώνα (Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη) και οι ομάδες της Super League 1, εκτός από τις τέσσερις πρώτες στη βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης). Όπερ σημαίνει πως από την επόμενη φάση μπαίνει και ο ΟΦΗ μαζί με Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολη, Ατρόμητος, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ.

Από την κλήρωση θα προκύψουν 12 ζευγάρια που θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ παιχνίδια στις 26-27-28/10.

Ουσιαστικά, δηλαδή, για τον ΟΦΗ προστίθεται ένας έξτρα αγώνας στο πρόγραμμά του, που μπορεί να μην φαίνεται μεγάη η διαφορά, αλλά πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι από τη στιγμή που ο Όμιλος θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Το ευχάριστο σε όλο αυτό κι εδώ είναι η ουσία είναι ότι ο Νίκος Νιόπλιας πλέον θα μπορεί να δουλεύει με μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες επιλογές. Αυτή η διακοπή ήρθε σαν «δώρο» για να ξεμπερδεύουν πρώτα οι παίκτες που ταλαιπωρούνται από ίωση και να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι Μεγιάδο και Τοράλ (εξ ου το φιλικό με Πόρο το Σάββατο), αλλά και να πάρει ακόμα ένα παιχνίδι στα πόδια του ο Αντίλ Ναμπί που μετά από 1 χρόνο απουσίες μπήκε αμέσως στα βαθιά και έπαιξε -έστω και λίγο- κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπαίνει και ο ΟΦΗ στη μάχη του Κυπέλλου

Ντε Γκουζμάν-Νέιρα: Βρίσκονται με… κλειστά μάτια

Βρήκε αντίπαλο για φιλικό ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.