Ο «killer» Φελίπε και οι αριθμοί του

SMS

Η «μηχανή» ζεστάθηκε και ο Λουις Φελίπε είναι εδώ! Οι αριθμοί του Βραζιλιάνου επιθετικού που χτίζει το δικό του σερί.

Μεγάλη ήταν η συζήτηση για την εικόνα του Λουίς Φελίπε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος φορ ξεκίνησε την τρέχουσα χρονιά και δεν είχε συμμετοχή στα γκολ του ΟΦΗ (3-2 τον Άρη, 1-0 τον ΠΑΟΚ, 2-2 με τη Λαμία) με το ερώτημα να γεννάται εύλογα για το πότε θα αρχίσει την... ερωτική του επαφή με τα δίχτυα.

Το γεγονός, βέβαια, ότι ο Φελίπε δεν σκόραρε δεν σημαίνει πως δεν είχε συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι του ΟΦΗ ούτε ότι δεν είχε φάσεις.

Όλα αυτά μέχρι να... πάρει μπρος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε χθες βράδυ, κόντρα στην ΑΕΚ και συμπλήρωσε τρία παιχνίδια με γκολ. Πέτυχε το πρώτο του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (1-1), βρήκε δίχτυα με τον Παναιτωλικό (1-1), έβαλε γκολ και χθες. Τρία γκολ σε τρία σερί ματς για τον Φελίπε που αρχίζει και δίνει τα γκολ που θέλει ο Νταμπράουσκας και ο ΟΦΗ, βάζοντας και τέλος στην κουβέντα περί επιθετικών και αν ο Όμιλος ενισχύθηκε ή όχι στις μεταγραφές.

Ο Λουίς Φελίπε έχει συνολικά στο εφετινό πρωτάθλημα 14 τελικές εκ των οποίων οι 11 στη μεγάλη περιοχή και όπως αναφέραμε μετράει 3 τέρματα. Αν μη τι άλλο αποτελεί «βαρύ πυροβολικό» για την επίθεση της Κρητικής ομάδας και έδειξε πως αυτό που χρειαζόταν πάνω απ' όλα ήταν η υπομονή και όχι ο πανικός.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.