Ήταν… στραβό το κλήμα, το «έφαγε» και η διαιτησία

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχασε το ματς (1-0) από τον Αστέρα Τρίπολης με αυστηρό πέναλτι, ενώ υπάρχει αγωνία για τον τραυματισμό του Ναμπί- Ανόητη αποβολή ο Σελίμοβιτς.

Η Τρίπολη συνεχίζει να… στοιχειώνει τον Όμιλο. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε ακόμη μία αποτυχημένη… απόπειρα για νίκη στην Αρκαδία, αν και το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλοςέδωσε αυστηρό πέναλτι στους γηπεδούχους, με το οποίο πήραν το ματς και άφησε με τα παράπονα τους ηττημένους.

Ο Βάτερμαν υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς και Κοροβέσης.

Οι Μεγιάδο και Σακόρ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και τον οργανωτικό ρόλο ανέλαβε ο Ναμπί. Στα «φτερά» της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Στάρτζεον και Σαρδινέρο και στην κορυφή ο Γιάννου.

Έχασε ευκαιρίες και Ναμπί…

Στο ξεκίνημα υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση για επιβολή του ρυθμού. Τόσο οι Αρκάδες, όσο και οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να πάρουν την κατοχή και μέσα από σωστή κυκλοφορία και συνεργασίες ν’ απειλήσουν.

Το παιχνίδι, έτσι, ήταν αρκετά καλό και από νωρίς υπήρξαν σημαντικές στιγμές. Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν δύο ευκαιρίες με τον Ριέρα (7’, 12’), ενώ το σύνολο του Σίμου έγινε επικίνδυνο με Ναμπί (9’) και Σαρδινέρο (12’).

Μετά το 15’, βέβαια, οι… στροφές έπεσαν, με τον ΟΦΗ να φτάνει μέχρι τα καρέ των Πελοποννήσιων, αλλά να μην μπορεί να τελειώνει τις φάσεις.

Ο Όμιλος είχε μια «άκαρπη» υπεροχή και το πιο άσχημο, όμως, ήταν ο τραυματισμός του Ναμπί, που αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο στο 38’.

Στις καθυστερήσεις, πάντως, ο Διαμαντής δεν έπιασε όπως θα ήθελε μόνος του στην καρδιά της άμυνας την κεφαλιά και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο επιπόλαιος Σελίμοβιτς

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στην επανάληψη, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να γίνουν ουσιαστικοί. Δεν επέτρεπαν, βέβαια, στο συγκρότημα του Ράσταβατς να γίνει επικίνδυνο.

Όσο περνούσε η ώρα, Αστέρας και ΟΦΗ ήταν πιο προσεκτικοί. Σε μια ανύποπτη φάση στο 70’, όμως, ο Μπαράλες βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς και ο Παπαδόπουλος είδε πέναλτι.

Ο Αργεντινός φορ το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ (1-0) στο 73’. Φάνηκε, πάντως, να μην υπάρχει παράβαση και κάλλιστα θα μπορούσε να δοθεί επιθετικό φάουλ. Ο Σελίμοβιτς, ωστόσο, για ακόμη μία συνάντηση έδειξε ανεξήγητη επιπολαιότητα και στο 77’ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς χτύπησε τον Μπαράλες και αντίκρισε 2η κίτρινη.

Στο 87’, τέλος, οι ηττημένοι «άγγιξαν» την ισοφάριση. Από λάθος της άμυνας, ο Γκαργκαλατζίδης βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν πλάσαρε και ο Παπαδόπουλος τον έκοψε. Η μπάλα έφτασε στον Γρίβα, που σούταρε από δεξιά άουτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μπ. Φερνάντεθ (52’ Λ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε (69’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (52’ Μουνάφο), Σίτο (69’ Ρεγκίς), Τιλίκα (90’ Γκόμεθ), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (66’ Σιδεράκης), Μεγιάδο, Σακόρ, Ναμπί (38’ λ.τρ. Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο (84’ λ.τρ. Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον, Γιάννου (66’ Γρίβας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στον Αστέρα

Το live του ματς

Έξαλλος ο Σίμος με τη διαιτησία!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.