Ήττα από Αντβέρπ για τον Ολυμπιακό

21:55 | 09/12/2021

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο του Europa League o Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν 1-0 στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ με γκολ που σημείωσε ο Μπαλικουΐσα στο 7ο λεπτό και προκρίθηκαν ως δεύτεροι, πίσω από την Άιντραχτ η οποία πέρασε απευθείας στους «16». Η ελληνική ομάδα θα παίξει στα play off με μία από τις τρίτες των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, σε ένα ματς όπου ήθελαν απαραίτητα τη νίκη για να ελπίζουν στην πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16». Μόλις στο 7ο λεπτό ο νεαρός Μπαλικουίσα με σουτ από πλάγια θέση (και τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Σισέ) άνοιξε το σκορ.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μπράιαν Πρίσκε): Μπουτέζ, Ντε Λε (57΄ Κιρίνεν), Αλμέιδα, Ντεσολέιλ (57΄ Ένχελς), Μπένσον (73΄ Σαμάτα), Βερστρέτ, Γκέρκενς, Ντουόμοχ, Έγκεσταϊν (73΄ Φράι), Μπατάιγ, Μπαλικουίσα (87΄ Γιουσούφ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά (66΄ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Ρόνι Λόπες (46΄ Μασούρας), Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60΄ Βρουσάι), Τικίνιο (46΄ Ελ Αραμπί).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.