Ήττα εντός προγράμματος για τον Ολυμπιακό

23:54 | 03/11/2020

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού

Οι 11 τελικές έναντι καμίας στο πρώτο μέρος και το γκολ στο 12' από τον Φεράν Τόρες είναι η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στο Μάντσεστερ με τον κακό Ολυμπιακό να έχει παθητικό ρόλο και να είναι φοβισμένος απέναντι στη Σίτι που ήθελε από νωρίς να «καθαρίσει» το τρίποντο της νίκης.

Όσο περνούσε ο χρόνος και το 1-0 δεν άλλαζε ο Ολυμπιακός έπαιρνε θάρρος, το ίδιο και ο Μαρτίνς με τις αλλαγές του, έχασε ευκαιρία με τον Χολέμπας σε ένα καλό του διάστημα, ενώ η άμυνα είχε βελτιωθεί και έβγαζε περισσότερες επιθέσεις των γηπεδούχων σε μία πιο ελεγχόμενη κατάσταση.

Μόνο που τέτοια ματς εκτός της διαφοράς ποιότητας τα κρίνουν και οι μονάδες. Το γκολ του Ζεσούς στο 81' ήταν τέτοιο. Το τρομερό γκολ «σκότωσε» κάθε ελπίδα της ελληνικής ομάδας, ενώ το 3-0 από τον Κανσέλο στο 90' έγραψε την ιστορία του αγώνα στο Manchester Stadium.

Επόμενο ραντεβού πάλι με τη Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη φορά στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (73' Μασούρας), Μπουχαλάκης (46' Πέπε), Βαλμπουενά (85' Σουντανί), Ραντζέλοβιτς (46' Μπρούμα), Αραμπί (76' Χασάν).

Η βαθμολογία:

Μάντσεστερ Σίτι 9

Πόρτο 6

Ολυμπιακός 3

Μαρσέιγ 3


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.