Ηττα για τα πληγωμένα Χανιά στην Καλλιθέα

17:40 | 07/12/2025

Κατρακύλησαν στη βαθμολογία μετά την ήττα με 2-0.

Τα Χανιά πληγώθηκαν από τις πολλές απουσίες μιας και μετά τις αποχωρήσεις και τους τραυματισμούς, ταξίδεψαν στην Αθήνα με μόλις 17 ποδοσφαιριστές ενώ στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις και ο Τζανακάκης με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί.

Το ελλιπές ρόστερ και η έλλειψη επιλογών από τον πάγκο έφεραν την κατάρρευση στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 2-0 από την Καλλιθέα και να παραμείνουν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Στο 60ο λεπτό ο Ντεντάκης έκανε το 1-0, ενώ στο 68' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και τα Χανιά έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κωστανάσιου. Ο Παϊσάο ανέλαβε την εκτέλεση κι έγραψε το 2-0.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.