Ήττα για την Μικτή ΕΠΣΗ από το Ρέθυμνο

19:20 | 11/05/2019

Η Μικτή ΕΠΣΗ έχασε 3-1 από το Ρέθυμνο στο «Βουζουνεράκειο» στον πρώτο ημιτελικό του 35ου Κυπέλλου «Μάχης Κρήτης».

Η ομάδα του Ηρακλείου, έτσι, θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή (11.00) τον ηττημένο του ζευγαριού Λασίθι-Χανιά. Το σύνολο του Γιάννη Χατζησεβαστού είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σακελλαρίου.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις. Στο 25’, βέβαια, έγινε το 1-0 από φάουλ του Γκεοργκιέβσκι. Στο 48’ οι νικητές είχαν δοκάρι με τον Γερωνυμάκη, αλλά στο 61’ ο Γύπαρης με πέναλτι που αμφισβήτησε το Ηράκλειο σημείωσε το 2-0.

Στο 67’ ο Τουρνάκης πέτυχε το 3-0, όμως αποβλήθηκε με 2η κίτρινη σ’ αυτή τη φάση, γιατί στον πανηγυρισμό έβγαλε τη φανέλα του. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 91' ο Τσαμαντιώτης.

ΕΠΣ Ρεθύμνου: Μαρινάκης, Δρανδάκης, Σωπασής, Γκεοργκιέβσκι, Λιόνης, Βαρούχας, Τουρνάκης, Γερωνυμάκης, Τζωρτζινάκης, Αλιάι, Γύπαρης. Έπαιξαν και οι Μπουρνέλης, Μελαδάκης, Καλλονάκης.

ΕΠΣ Ηρακλείου: Ιατράκης, Κουτεντάκης, Μαρκατάτος, Ματαλιωτάκης, Γωνιωτάκης, Τσακώνι, Ανδρουλάκης, Βασιλάκης, Σταυρουλάκης, Ζηδιανάκης, Τσαμαντιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Λιανέρης, Θεοδωράκης, Αναστασιάδης, Τσατσάκης.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.