Ήττα - καταστροφή για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο Όμιλος έχασε 2-3 από την Λάρισα και πλέον τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο «σκούρα».

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε για άλλη μία φορά κατώτερος των περιστάσεων, γνώρισε την 9η σερί του ήττα στο πρωτάθλημα και με το αποτέλεσμα αυτό μπαίνει για τα καλά πια σε «περιπέτειες».

Οι ηττημένοι δεν ανταποκρίθηκαν, συνέχισαν τις χαμηλές «πτήσεις» και ο προβληματισμός έγινε ακόμη πιο έντονος, αφού με τέτοια εικόνα δεν μπορούν να αισθάνονται σιγουριά, όσον αφορά στην παραμονή.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά από τα αριστερά έπαιξαν οι Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στη μεσαία γραμμή την τριπλέτα συνέθεσαν οι Μεγιάδο, Στάικος και ντε Γκουζμάν, ενώ στις πλευρές της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Στάρτζεον και Σαρδινέρο και στην κορυφή ο Γρίβας.

Πλήρωσε πάλι τα λάθη του

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το τέλειο ξεκίνημα στο παιχνίδι. Μόλις στο 2’, ο ντε Γκουζμάν βρέθηκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, σέντραρε συρτά και βρήκε τον Στάικο, που πλάσαρε, η μπάλα κόντρα στον Σαρδινέρο, άλλαξε πορεία και έγινε το 1-0.

Οι παίκτες του Σίμου ήταν κινητικοί και έδειχναν πάθος στις αρχές της συνάντησης. Ο αντίπαλος, βέβαια, έπαιζε ένα από τα τελευταία του «χαρτιά» για τη σωτηρία και με αρκετά επιθετική διάταξη έφτιαχνε προϋποθέσεις, ενώ στο 8’ απείλησε με τον Πινακά.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το «τρίποντο» και τον ΟΦΗ να έχει μια καλή στιγμή στο 16’ με τον Στάικο.

Οι «βυσσινί» είχαν ανέβει, πάντως, και στο 29’ κέρδισαν πέναλτι, έπειτα από λάθος έξοδο του Σωτηρίου και μαρκάρισμα στον Ντουρμισάι. Ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε και ισοφάρισε, ενώ ο ηρακλειώτικος σύλλογος δέχτηκε ακόμη ένα γκολ τη φετινή περίοδο, που προήλθε από φτηνό λάθος.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δε σημειώθηκε κάτι άλλο αξιόλογο και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Κόστισε η απερισκεψία του Σολίς

Ούτε στην επανάληψη το σύνολο του Σίμου μπόρεσε ν’ αναλάβει την πρωτοβουλία και να επιβάλλει το δικό του ρυθμό.

Είχε μια καλή φάση στο 48’ με τον Στάικο, αλλά το συγκρότημα του Φέστα πλησίασε στο δεύτερο γκολ στο 54’, με τον Μπεν-Χατίρα να σημαδεύει το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι γίνονταν όλο και πιο δραστήριοι και στο 63’ πήραν και το προβάδισμα με υπέροχο πλασέ του Ακούνια!

Ο ΟΦΗ ήθελε, όμως δεν μπορούσε… Παρόλα αυτά, στο 73’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ακούνια στον Σολίς.

Ο ντε Γκουζμάν αστόχησε την πρώτη φορά, ο διαιτητής έδωσε σωστά επανάληψη και ο Ολλανδός τη δεύτερη πέτυχε το 2-2. Στο 75’, μάλιστα, ο Σολίς λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή.

Και ενώ ο Αργεντινός έδειχνε να αλλάζει τη μορφή του ΟΦΗ, στο 78’ χτύπησε τον Γιακιμόφσκι και αποβλήθηκε για την απερισκεψία του!

Οι «βυσσινί» εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και στο 84’ με όμορφο μονοκόμματο πλασέ του Ντουρμισάι έφτασαν στο 2-3.

Με παίκτη λιγότερο τα πράγματα ήταν «σκούρα» πια για τον Όμιλο, που έμεινε ξανά στο μηδέν.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Κοροβέσης (81’ Κοροβέσης), Μεγιάδο, ντε Γκουμζάν, Στάικος, Γρίβας (67’ Σολίς), Στάρτζεον (81’ Μαρινάκης), Σαρδινέρο (81’ Καστάνιος).

Λάρισα (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ντουρμισάι (87’ Νούνιτς), Μπεν-Χατίρα (76’ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (46’ Ηλιάδης), Μαξιμένκο, Ακούνα, Κολομπίνο, Νικολιάς (27’ λ.τρ. Γκράουρ).

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.