Ήττα-πισωγύρισμα για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ανύπαρκτος επιθετικά Ατρόμητος σόκαρε τον ΟΦΗ και με ένα σουτ πέτυχε ένα γκολ καταδικάζοντας σε ήττα τον Όμιλο (0-1).

Ο Νταμπράουσκας επέλεξε ξανά το 3-5-2, το σύστημα δηλαδή που δοκίμασε στα φιλικά, με τους Μπιφουμά-Ντίκο μπροστά και τον Νέιρα στον πάγκο.

Ο ΟΦΗ κυριάρχησε, σε θέμα κατοχής, στο πρώτο μέρος απέναντι σε έναν Ατρόμητο που έπαιζε μόνο άμυνα και αυτή η τακτική του δυσκόλεψε αφάνταστα τους γηπεδούχους στο να δημιουργήσουν και να απειλήσουν.

Το έκαναν με κάποια σουτ, με σημαντικότερο αυτό του Ντίκο στο 9ο λεπτό, το οποίο ανάγκασε τον Γιαννιώτη σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.

Το σοκ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 43ο λεπτό. Ο ανύπαρκτος επιθετικά Ατρόμητος βρήκε το γκολ με σουτ του Έρλινγκμαρκ, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο πρώτο του σουτ στο ματς και άλλαξε τα δεδομένα και τις ισορροπίες βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Γκερέρο να περνάει στη θέση του Μπιφουμά και ένα γκολ του Βούρου να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR κι αφού έγινε χρήση των γραμμών για να διαπιστωθεί πως ο... ώμος του ήταν σε αντικανονική θέση.

Ο ΟΦΗ άρχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες για το 1-1, με σημαντικότερη το δοκάρι του Ντίκο σε σουτ από πλάγια θέση που ήταν και η μακράν μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ομιλο μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Νταμπράουσκας έριξε στο ματς και τον Νέιρα, στο 64ο λεπτό, στη θέση του Πασαλίδη και έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του αναζητώντας την απάντηση στο 0-1 του Ατρόμητου.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει συντριπτική κατοχή της μπάλας και είχε να αντιμετωπίσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά και τη διαιτησία του Τζήλου που άφηνε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ατρόμητου και δικαιολογημένα εκνεύριζε τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των παικτών του ΟΦΗ το 0-1 δεν άλλαξε και έφερε τον Όμιλο στο... φτου κι από την αρχή. Τι 'χες ΟΦΗ, τι 'χα πάντα, με την ήττα από τον Ατρόμητο να "σβήνει" ουσιαστικά το τρίποντο επί του Λεβαδειακού, ενώ το κακό για τον Ομιλο είναι ότι βλέπει και τον Ατρόμητο να απομακρύνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης (64' Νέιρα), Λάρσον, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76' Περέα), Τοράλ (83' Ντουρμισάι), Μπιφουμά (46' Γκερέρο), Ντίκο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (λ.τ. 38' Στρούγγης), Γκονζάλεζ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76' Οικονομίδης), Ρομπάιγ (70' Κλωναρίδης), Ροτάριου (70' Τζοβάρας), Τζαβίδας (77' Κιάρτανσον)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.