Ήττα - «ταφόπλακα» για Πλατανιά!

18:19 | 03/03/2018

Καταδικαστική ήττα για Πλατανιά (1-2) από την Λαμία για την 24η αγωνιστική

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με την Λαμία στα ''Περιβόλια'', ηττήθηκε με 1-2  και ουσιαστικά είναι πλέον ένα βήμα από τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 2-1, έκαναν βήμα παραμονής στην κατηγορία και έσπρωξαν στον... γκρεμό τους Χανιώτες, που είναι πλέον "αγκαλιά" με την Football League.

Η Λαμία με αυτογκόλ του Στάμου (62') και ένα γκολ του Μπλάζιτς (78') πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς, ο Πλατανιάς μείωσε με τον Ενσικουλού (85' πεν.) αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από την αναμέτρηση και μοιάζει να μετρά αντίστροφα για τον υποβιβασμό του και μαθηματικά. Στο -9 από την σωτηρία πλέον ο Πλατανιάς

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51' Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80' Γκρζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22' Ακόστα), Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68' Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (81' Καραγιάννης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.