Ήττα της ΑΕΚ... από το πρώτο ημίχρονο

21:54 | 29/10/2020

​Η ΑΕΚ λύγισε απέναντι στο φαβορί του ομίλου και ηττήθηκε 2-1 από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ

Από το πρώτο μέρος η Λέστερ είχε βάλει τις βάσεις για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, καθώς προηγήθηκε 0-2 της ΑΕΚ. Στο 18’ ο Βάρντι άνοιξε το σκορ με πέναλτι και στο 39’ o Τσάντουρι σημείωσε το δεύτερο τέρμα των Άγγλων. Και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες -δύο πολύ καλές με τον Λιβάγια- αλλά δεν κατάφερε να διατηρηθεί μέσα στο ματς.

Το έκανε στην αρχή του β' μέρους. Σκόραρε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι και στη διεκδίκηση ενός καλύτερου αποτελέσματος. Στο 48' ο Τάνκοβιτς, μόλις μπήκε στο ματς στη θέση του Λιβάγια, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-2 ενώ λίγο μετά έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2.

Ο Καρέρα άλλαξε σύστημα, αιφνιδίασε τη Λέστερ, αλλά το 1-2 δεν άλλαξε αφού στα τελευταία λεπτά η κόπωση πρόδωσε τους γηπεδούχους.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπράγκα νίκησε εκτός τη Ζόρια με 2-1.

Η βαθμολογία μετά από 2 αγώνες:

1. Λέστερ 6

2. Μπράγκα 6

3. Ζόρια 0

4. ΑΕΚ 0

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (86΄ Βασιλαντωνόπουλος), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Ινσούα (86΄ Μαχαίρας), Σάκχοφ (86΄ Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (46΄ Ολιβέιρα), Λόπες, Ανσαριφάρντ (46΄ Τάνκοβιτς)

ΛΕΣΤΕΡ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Μόργκαν, Φοφανά, Φούκς (46΄ Τόμας), Τζάστιν, Ουντέρ (66΄ Πραέτ), Τσάουντχαρι (66΄ Μεντί), Τίλεμανς, Μάντισον (74΄ Μπαρνς), Ολμπράιτον, Βάρντι (70΄ Ιεανάτσο)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.