Ήττα της Επισκοπής από την ΑΕΚ Β'

16:10 | 23/01/2022

Η ΑΕΚ Β' με κεφαλιά του Κορνέζου νίκησε την Επισκοπή 1-0 στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε έτσι στις νίκες και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ Β' υποδέχτηκε την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ, όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και επικράτησε με 1-0, επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το "χρυσό γκολ" της Ένωσης πέτυχε ο Κορνέζος στο 69' με κεφαλιά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ενώ ο Γκίνς απέκρουσε στις καθυστερήσεις ένα σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και κράτησε το μηδέν στην άμυνα της ΑΕΚ.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη της ΑΕΚ μετά από 13 ματς με τους "κιτρινόμαυρους" να μετρούν ακόμα τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (89′ Κώτσιος), Τζούντα Γκαρσία (55′ Ρουκουνάκης), Ευθ. Χριστόπουλος, Αμούρ (81′ Ραντόνια), Ιατρούδης.

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλαντζής, Τσάβος, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης (77′ Πέτρου), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος (90′ Καραγιάννης), Νταρζίσιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.