Ήττα του Εργοτέλη στο «βούρκο» της Άρτας

16:53 | 11/12/2021

Ο Εργοτέλης έχασε με 2-3 από την ΑΕ Καραϊσκάκης σε ένα... τρελό ματς σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Άρτας

Ένα... τρελό παιχνίδι έγινε στον πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Άρτας και υπό βροχή. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές, η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε στο 30' με 2-0 όμως στην επανάληψη ο Εργοτέλης αντέδρασε όμως έχασε στο φινάλε τον βαθμό έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταμάτη στο 87'.


Για την 7η αγωνιστική της Superleague 2, το ματς του Εργοτέλη ήταν εξ αρχής δύσκολο και όχι μόνο λόγω της ποιότητας της ομάδας του Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς. Οι Ντοναλντόνι στο 21' και ο Ναζίμ στο 28' σκόραραν για τους γηπεδούχους, ξάφνιασαν τον Εργοτέλη με... σύμμαχο τον αγωνιστικό χώρο. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καλός, στη συνέχεια δεν παρουσιάστηκε το ίδιο απειλητικός.

Στην επανάληψη, ο Μπαδήμας έκανε αλλαγές, ο Κόνραντ στις πρώτες φάσεις (46') έκανε το 2-1 με κεφαλιά ενώ στο 67' με κοντινή προβολή, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2 και δημιούργησε προυποθέσεις νίκης. Ο Ποζατζίδης σημάδεψε στο 81' το δοκάρι του Χουάντερσον και στο 87' ο Σταμάτης κέρδισε πέναλτι ενώ το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 3-2.

Λίγο πριν το φινάλε, έσβησαν κάποιοι προβολείς και δημιούργησαν σκηνικό... τρόμου αν υπολογίσουμε και τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Mico, Ποζατζίδης, Ντουμάνης, Μπουτσάκης (Bahr 82'), Βουτσάς, Πέϊος (Neral 32’ Λ.τρ) Κωστανάσιος (Κοκκίνης 72') Conraad, Kwateng (Πατρινός 46')

ΑΕ Καραϊσκάκης (Τζουγκάνοβιτς): Huanderson, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλύνος, Krcmarevic, Rubanguka (Βαφειάδης 72'), Ναζίμ, Σταμάτης, Rooney, Donaldoni

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.