Ήττα του ΟΦΗ από τον Βόλο

ΟΦΗ

Σε ένα φιλικό που δεν έλειψαν τα νεύρα, ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-1 από τον Βόλο στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά.

Ο Νιόπλιας ξεκίνησε το φιλικό με αλλαγές σε σχέση με αυτό κόντρα στον Αστέρα την Κυριακή και χωρίς καθαρό φορ, με τον Τσιλιανίδη να καλύπτει ουσιαστικά τη θέση.

Αλλαγή είχαμε και στη θέση του Μπαλογιάννη, ο οποίος έπαιξε αριστερό χαφ, με μπακ τον Ουές. Μάλιστα, ο Μπαλογιάννης πολλές φορές προσπαθούσε να βγει ως κρυφό φορ, ενώ ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία του Ομίλου, απαντώντας σε αυτή του Βόλου στα πρώτα λεπτά.

Σε γενικές γραμμές ο Βόλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά για τη συνολική του εικόνα. Είχε 4 τελικές εντός εστίας και δύο γκολ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που είχε μία, την ευκαιρία του Μπαλογιάννη.

Στο 31ο λεπτό ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΟΦΗ στο φιλικό του Πανθεσσαλικού. Με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής, ο παίκτης του Βόλου νίκησε τον Σωτηρίου για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Εσκοβάλ έκανε το 2-0 για τον Βόλο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νιόπλιας άλλαξε το αμυντικό δίδυμο βάζοντας τους Διαμαντή, Γιοχού. Από τον πρώτο ο ΟΦΗ βρήκε στο 54ο λεπτό το γκολ της μείωσης του σκορ.

Ο ΟΦΗ ήταν πιο βελτιωμένος και έπαιζε πιο ορθολογικά, όντας καλύτερος και στην άμυνα. Το παιχνίδι είχε... συνθήκες πρωταθλήματος, αφού δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα από τον Βόλο και τα νεύρα.

Η Κρητική ομάδα είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ο Βόλος επί της ουσίας προσπαθούσε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Το σκορ δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-1 στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά από τον Βόλο.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Ουές, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Νέιρα, Μεγιάδο, Ντίκο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.