Ήττα του ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκο

22:08 | 23/10/2021

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, γνώρισε την ήττα απο τον Παναθηναικό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-0 σετ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Volley League.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ετσι, με δυο ήττες εντός προγράμματος απο Ολυμπιακό και Παναθηναικό, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τα δυο σπουδαία παιχνίδια που έχει τώρα στο γήπεδο του με την Κηφισιά και τον Φίλιππο Βέροιας, παιχνίδια που θέλει να κερδίσει για να πετύχει τους στόχους του.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός στο δεύτερο και τρίτο σετ, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που έχει διαφορετικούς στόχους απο αυτόν και διεκδικεί τον τίτλο.

Στο δεύτερο σετ, ο ΟΦΗ πλησίασε στο 20-17, αλλά το έχασε (25-20).

Ενώ στο τρίτο, πλησίασε στο 24-22, με τον προπονητή του Παναθηναικού Δημήτρη Ανδρεόπουλο να καλεί ταιμ άουτ και με κερδισμένο πόντο με τον Ράπτη, ο Παναθηναικός, να καθαρίζει το σετ και το παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας ανέφερε για το παιχνίδι ότι "είμαστε ομάδα που θέλουμε να βελτιωθούμε και ατομικά. Τα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναικό, τα χρησιμοποιήσαμε για να δούμε πράγματα στο γήπεδο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τον διαγώνιο μας και τον Δαρίδη και πρέπει να είναι παράδειγμα για τους άλλους. Είμαι ευχαριστημένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια για την ομάδα μου. Ο Παναθηναικός, είναι μια κλάση πάνω απο εμάς και έπαιξε σε υψηλό επίπεδο".

Tα σετ: 25-16, 25-20, 25-22.

Παναθηναικός (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Σιναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 10, Γιάκομπομπσεν, Αραμπόπουλος, Μπάσης1, Μάρκου 1, Ραγκέλ 12, Ανδρεόπουλος 11, Ράπτης 6, Βναν Ντεν Ντρίς 8, Στάλεκαρ 8.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος, Κάλλας, Ντιγουίζ 11, Αρπάγιου, Δαρίδης, Coto 6, Βαιόπουλος 7, Τσέλιος 4, Βάργκας 8, Σαλταφερίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.