Ήττα του ΟΦΗ με «καμπανάκια»

ΟΦΗ

Κακή η εικόνα του ΟΦΗ, κυρίως στην άμυνα, στη φιλική ήττα από τη Μπρέντα με 3-2. Μόνο η γκολάρα του Νέιρα άξιζε.

Δεν είχαμε εκπλήξεις στις επιλογές του Νταμπράουσκας για το αρχικό σχήμα, αφού ως γνωστόν ο Νταμπράουσκας δοκιμάζει διάφορα πρόσωπα σε αυτά τα φιλικά, άρα δεν μας έκανε εντύπωση που είδαμε Καρώ, Βούρο και Γιαννούλη στην αμυντική τριάδα, στο 3-5-2, ούτε μας έκανε εντύπωση που είδαμε στην επίθεση Μοσκέρα και Γκρόνινγκ.

Αυτό, όμως, που μας έκανε (αρνητική) εντύπωση ήταν η εικόνα της άμυνας του ΟΦΗ στα πρώτα λεπτά. Από τη μία το αυτογκόλ του Καρώ στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα μετά τη λάθος συνεννόηση με τον Μανδά, από την άλλη το 2-1 της Μπρέντα στο 16' μετά το λάθος του Γιαννούλη. Στο ενδιάμεσο ο ΟΦΗ είχε ισοφαρίσει, μόλις στο 3ο λεπτό, με προσωπικό γκολ του Τοράλ.

Η συνέχεια δεν διαφοροποίησε κάτι. Η Μπρέντα έβγαζε φάσεις απέναντι στην προβληματική άμυνα του ΟΦΗ, ενώ στην επίθεση η Κρητική ομάδα απείλησε με σουτ του Μπάκιτς και κεφαλιά του Γκρόνινγκ, με τη δεύτερη να είναι κλασική ευκαιρία. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 33ο λεπτό ο Νταμπράουσκας έκανε ό,τι και με τη Χέρενφεν, δηλαδή διαχείριση του Τοράλ, βάζοντας τον Νέιρα στη θέση του. Ο Αργεντινός ήταν αυτός που έκανε το καλύτερο που θα θυμόμαστε από το πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας λίγο πριν από τη λήξη με τρομερό γκολ, δείγμα της τεράστιας ποιότητάς του.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στα πρώτα λεπτά είχαμε πάλι το ίδιο έργο. Λάθος της άμυνας του ΟΦΗ και η Μπρέντα, στο 50ο λεπτό, πήρε για τρίτη φορά το προβάδισμα στο σκορ.

Με την πάροδο του χρόνου και με τις πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, δεν είχαμε τις πολλές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν έλειψαν οι ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ να πλησιάζει στο 3-3 στο 75ο λεπτό στο δοκάρι μετά από σουτ του Ντίκο.

To αξιοσημείωτο του δευτέρου ημιχρόνου η χρησιμοποίηση του 4-2-3-1 από τον Νταμπράουσκας. Το αξιοσημείωτο όλου του φιλικού, η κακή εικόνα του ΟΦΗ στην άμυνα και γενικώς στο ανασταλτικό κομμάτι που «έκρουσε καμπανάκια» ενόψει συνέχειας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όλα τα γκολ του αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.