Ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

22:25 | 13/09/2020

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί. Με τον Καρλίτος να είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, οι «πράσινοι» είχαν φάσεις, είχαν και δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσαν να προηγηθούν απέναντι στον Αστέρα που είχε παθητικό ρόλο.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις λίγες φάσεις που έκαναν. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό ο Ριέρα, μετά από αντεπίθεση, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση, αλλά έμενε έκθετος πίσω με αποτελέσματα ο Αστέρας να απειλήσει και για δεύτερο γκολ. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με την αρκαδική ομάδα να παίρνει μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες (71Τασουλής), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μουνάφο, Μπελόκ (55' Βαλιέντε), Ριέρα, Αλί (55' Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες (71' Μπόχα Φερνάντεθ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (86' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (70' Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Σερπέζης (60' Μπουζούκης), Καρλίτος, Σαβιέρ (70' Χατζηγιοβάνης), Μακέντα.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.