Ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό η Κ17 του ΟΦΗ

16:24 | 17/12/2022

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Ε’ ομίλου του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

To α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0), με τον Ολυμπιακό να προηγείται στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’, όταν ο Σούφκα με πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Μαθιουδάκη για το 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 50’, λόγω αποβολής του Παναγάκου, διπλασίασαν τα γκολ τους στο 53’ με τον Φίλη.

Ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 55’, με τον Dama να σταματά την τελευταία στιγμή τον Καλαϊτζάκη, πριν προλάβει να σουτάρει.

Στο 80’ ο Στάντζος με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το τρίτο γκολ για τους Πειραιώτες και στις καθυστερήσεις ο Σούφκα έκανε το 0-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Κ17 ΟΦΗ: Μαθιουδάκης, Βιδιαδάκης (75’ Νινιράκης), Μπλίντο (60’ Τσελεγγίδης), Καλαϊτζάκης, Ρολάκης, Αδαμάκης (5’ λ.τ. Ντάγια), Τακάκης, Πορτοκαλίδης, Γκιαουράκης (75’ Πατραμάνης), Πατηράκης, Καστελλιανάκης (60’ Χαραλάμπης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.