Ιδανική πρεμιέρα για τον ΟΦΗ

19:39 | 13/10/2019

Μπήκε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών.

Ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του στη νέα σεζόν υποδέχτηκε στο Ατσαλένιο την Λάρισα και επικράτησε με σκορ 2-1.

Τα κορίτσια του Ομίλου είχαν τη συμπαράσταση των φίλων τους και με πρωταγωνίστρια την Κυδωνάκη, που σημείωσε και τα δύο γκολ, πήραν τους 3 βαθμούς.

Η έμπειρη παίκτρια έκανε το 1-0 στο 10’, όμως, ο σύλλογος της Θεσσαλίας ισοφάρισε με την Λεμέ στο 70’. Στο 80’, ωστόσο, η Κυδωνάκη μ’ ένα φανταστικό τέρμα διαμόρφωσε το 2-1.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Χωματάς, ανέφερε μετά το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για το πάθος που έβγαλαν στο παιχνίδι και την αντίδραση που είχαμε μετά το 1-1. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η νίκη είναι σημαντική, ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του και το θέλουμε μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΠΟΑ κ. Λέλεκα και τη διοίκηση του, για την παραχώρηση του γηπέδου, στη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, για τα παιχνίδια της ομάδας μας».

ΟΦΗ (Δημήτρης Χωματάς): Αποστολάκη Ε, Καμαρίτη (51’ Παπακωσταντή), Σηφάκη (83’ Γεμιστού), Πίτση, Κατιρτσίδου, Κουνάλη (68’ Κατερίνη), Τριβυζάκη, Κυδωνάκη, Κοκοτσάκη, Νικηταρά, Αραβιάκη (58’ Αεράκη).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.