Ιδανική πρεμιέρα για τον ΟΦΙ

17:25 | 27/04/2021

Επικράτησε 0-3 της Δόξας Δράμας.

Ιδανικά ξεκίνησε την... περιπέτεια του στα πλέι άουτ της Super League 2 ο ΟΦΙ, αφού για την 1η αγωνιστική πανηγύρισε ένα σπουδαίο "διπλό".

Η ομάδα του Καβακά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και μπόρεσε να πάρει τους 3 βαθμούς, που βοηθούν σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Οι Λασιθιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 10' κατάφεραν να προηγηθούν με πανέμορφη ατομική ενέργεια του Μπαράτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια σημαντική στιγμή με τον Κουτσιανικούλη στο 15', ωστόσο στο 29' ο Ντούνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Περδίκης με κεφαλιά "ψαράκι" σημείωσε το 0-2.

Ο Κουτσιανικούλης δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 33' και έτσι ο σύλλογος της Ιεράπετρας πήγε στην ανάπαυλα με σημαντικό πλεονέκτημα.

Στην επανάληψη ο ΟΦΙ διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και μάλιστα στο 78' ο Μασουέρο λίγο έλειψε ν' ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, πάντως, ο Κούστα συνεργάστηκε άψογα με τον Βουό και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-3.

Οι νικητές θα μπορούσαν να βάλουν ακόμη ένα τέρμα στο 88', αλλά ο Στεφανάκος έκανε τρομερές επεμβάσεις στις προσπάθειες των Κούστα και Γκίνη.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης (46’ Σαμπανίδης), Μαρινάκης (46’ Αγγελόπουλος), Μαυριάς, Κουκόλης, Παρασκευάς, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Αντερσον, Μπαράνκο (70’ Μενσά).

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης (75’ Σμίλτος), Ζήσης (66’ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (75’ Μασουέρο), Γκίνη, Μπαράτα (60’ Βογιατζής), Κούστα, Ντούνης (75’ Βουό).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.