Ίδιο σκορ, ίδια εξέλιξη, ίδιος νικητής…

SMS
14:40 | 25/03/2018

Μόνο ομοιότητες βρίσκει κανείς στα δύο εφετινά ματς που έδωσαν μεταξύ τους ΟΦΗ και Εργοτέλης…

Αρχικά το ίδιο σκορ, στη συνέχεια η εξέλιξη της αναμέτρησης και ακολούθως ο νικητής. Και τα δύο ματς είχαν πλούσιο θέαμα, έξι γκολ και το ίδιο τελικό σκορ 4-2. Και στα δύο η ομάδα που προηγήθηκε ήταν ο Εργοτέλης, με τον ΟΦΗ να κυνηγά την ανατροπή, την οποία και πέτυχε, παίρνοντας τελικά και τις νίκες. 

Στους 22 αγώνες που έχει δώσει στο γήπεδο μέχρι τώρα ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης βάσει εξέλιξής τους, είναι η ομάδα που τον έχει «ζορίσει» περισσότερο, έχοντας καταφέρει να σκοράρει δύο φορές εις βάρος του από δύο γκολ, κάτι που ως τώρα δεν το έχει καταφέρει καμία ομάδα. 

Εξάλλου δεν είναι και πολλές αυτές που έχουν βάλει γκολ στον Όμιλο. Καλλιθέα, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου και Πανσερραϊκός είναι οι μοναδικές ομάδες πέραν του Εργοτέλη και της Παναχαϊκής που έχουν παραβιάσει την εστία του. Ο Εργοτέλης και η Παναχαϊκή μάλιστα είναι οι μοναδικές που του έχουν βάλει δύο γκολ. 

Τα τέσσερα τέρματα που έχει σκοράρει ο Εργοτέλης στον ΟΦΗ, είναι ως τώρα κάτι λιγότερο από το… 1/3 των συνολικών γκολ που έχει ο Όμιλος στο παθητικό του, όπου με 11 εις βάρος του τέρματα, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.