Ιδού ο νέος ΟΦΗ

21:51 | 10/10/2018

Η ιστορική μέρα με τη Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ και όλα όσα έγιναν. Το νέο ΔΣ και οι συγκινητικές στιγμές.

Ο ΟΦΗ άλλαξε και επίσημα σελίδα το απόγευμα της Τετάρτης στη ΓΣ που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου και ήταν από τις πιο γρήγορες στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι το νέο «αφεντικό» της κρητικής ΠΑΕ, ενώ είναι και στο νέο ΔΣ το οποίο τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα. Οπερ σημαίνει πως θα μάθουμε ποιος θα αντικαταστήσει τον Αλετρά στον προεδρικό θώκο της κρητικής ΠΑΕ.

Κατά τα λοιπά, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελούν οι: Μιχάλης Μπούσης, Ευάγγελος Παλυβός, Γρηγόρης Παλυβός, Γιώργος Σαμαράς, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης, Ηλίας Πουρσανίδης, Παναγιώτης Σπυριδάκης και αναπληρωματικό μέλος, Μιχάλης Μυλωνάκης.

Οι Ευάγγελος και Γρηγόρης Παλυβός είναι συγγενείς του Μιχάλη Μπούση και ζουν στην Αμερική, ενώ όπως αναμενόταν ο Γιάννης Σαμαράς δεν βρίσκεται στο ΔΣ, αφού ο δικός του τομέας θα είναι οι Ακαδημίες της ομάδας.

Από κει και πέρα, στη Γενική Συνέλευση έδωσαν πολλοί το παρών, όπως διαβάσατε στη live ενημέρωση του Capitano.gr, ενώ μπορείτε να δείτε εδώ τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η παρουσία στη ΓΣ του δημοσιογράφου Μανώλη Βογιατζάκη. Ο καλός συνάδελφος και επί σειρά ετών ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού της NOVA, αναμένεται να αναλάβει τον τομέα της επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.