Ικανοποίηση για την αντίδραση

10:50 | 05/05/2018

Μπορεί να μην κατάφερε ο Εργοτέλης στη Σπάρτη να νικήσει έναν αγώνα που ήταν καλύτερος, παρόλα αυτά η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στις δύσκολες συγκυρίες που βρέθηκε, άφησε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα, τόσο ο Αντώνης Ανδρουλάκης, όσο και ο Γιάννης Μπουτσάκης στάθηκαν στην αντίδραση αυτή.

Συγκεκριμένα ο γυμναστής του Εργοτέλη τόνισε: «Παρόλο που μείναμε πάρα πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά και με δέκα παίκτες είχαμε καλή αντίδραση των ποδοσφαιριστών που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Χάσαμε μοναδικές ευκαιρίες και δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την απόδοση τους και την προσπάθεια τους».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα ο Αντώνης Ανδρουλάκης ανέφερε:  «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος από την αρχή του πρωταθλήματος και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Ο Γιάννης Μπουτσάκης από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό για την ομάδα μας. Δεχθήκαμε ένα  γρήγορο γκολ ενώ είχαμε και την άδικη αποβολή του Καϊπέρς. Όλα αυτά βέβαια όπως φάνηκε δεν μας επηρέασαν. Δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας στο παιχνίδι. Συνεχίσαμε την προσπάθεια μας μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και προσπαθήσαμε ν’ αντιδράσουμε κάτι βέβαια που το καταφέραμε.

Ισοφαρίσαμε το ματς ενώ σε κάποιο σημείο πήραμε και το προβάδισμα. Μάλιστα είχαμε αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να “κλειδώσουμε” το σκορ. Δεν τα καταφέραμε και σε μια ανείπωτη φάση ο αντίπαλος μας ισοφάρισε. Κρατάμε το βαθμό τις ισοπαλίας αν και αξίζαμε την νίκη και συνεχίζουμε.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.