Ικανοποίηση ναι, αποπροσανατολισμός όχι…

12:46 | 09/03/2018

Δεν μπορούσε παρά να σκορπίσει ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΗ η νίκη του Εργοτέλη επί της Παναχαϊκής, αλλά μέχρι εκεί.

Η ήττα των Αχαιών άνοιξε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς, κάτι που σε συνδυασμό με την εξαιρετική αγωνιστική πορεία και βαθμολογική συγκομιδή που έχει ο Όμιλος, δημιουργεί μια θετική για αυτόν κατάσταση.

Παρόλα αυτά κανείς δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί και να υπάρξει η εντύπωση πως η υπόθεση άνοδος έχει «κλειδώσει» για τον ΟΦΗ. Το ενδιαφέρον που είχαν οι άνθρωποι του Ομίλου για τον αγώνα του Παγκρητίου ήταν δεδομένο και μεγάλο, κάτι που φάνηκε και στις αντιδράσεις τους όταν ο Εργοτέλης στην εκπνοή υποχρέωνε την Παναχαϊκή σε ήττα.

Αμέσως όμως έπεσαν οι τόνοι και αυτό είναι κάτι που τόσο ο προπονητής, όσο και οι διοικούντες μεταφέρουν στις μεταξύ τους και όχι μόνο συζητήσεις. Το πρώτο ζητούμενο είναι όπως τονίζουν να συνεχίσει η δική τους ομάδα τις επιτυχίες, ώστε να έχουν ουσία τα στραβοπατήματα των άλλων.

Πλέον ο αγώνας με τα Τρίκαλα είναι στο επίκεντρο, σε μια αναμέτρηση όπου όλοι στον ΟΦΗ περιμένουν μαζική παρουσία του κόσμου, η οποία θα βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά να φτάσει σε μια ακόμα νίκη, αλλά και τη Διοικούσα Επιτροπή να βάλει στο ταμείο της χρήματα, προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες που υπάρχουν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.