Ικανοποίηση στον Γιούχτα

19:21 | 24/08/2020

Ο απολογισμός των Αρχανιωτών από το «Μαρκομιχελάκειο».

Ο Γιούχτας κέρδισε τις εντυπώσεις στο τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο και άπαντες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη δουλειά.

Το πρόσημο που μπαίνει δίπλα στην παρουσία του συλλόγου στα ματς με Αναγέννηση και ΟΦΗ είναι θετικό και επικρατεί ικανοποίηση από την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Η ενημέρωση των «πράσινων»: «Ο Γιούχτας δημιουργεί μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, ικανή να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά παράλληλα συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στα πολλά νέα ταλέντα που διαθέτει φέτος, βάζοντας βάσεις για το μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά, με τον Μηνά Πίτσο να χρησιμοποιεί διαφορετικές 11άδες στα δύο παιχνίδια με Αναγέννηση και ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο πρώτο 45λεπτο με την ομάδα της Ιεράπετρας χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν όλα τα νέα παιδιά της ομάδας, με τον προπονητή του Γιούχτα να τους δίνει και πάλι πολύ χρόνο συμμετοχής, αξιολογώντας τους απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι αντίπαλος στην Γ’ Εθνική. Άλλωστε παιχνίδια σαν κι αυτό με την Αναγέννηση, παρά την ήττα με 0-1, μόνο οφέλη μπορούν να έχουν για το νέο αίμα της ομάδας

Στο δεύτερο 45λεπτο με την ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Μηνάς Πίτσος παρέταξε τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, εκείνους που αναμφίβολα θα σηκώσουν και το βάρος την νέα σεζόν.

Ήταν το πρώτο φετινό φιλικό όπου ουσιαστικά ο Μηνάς Πίτσος είχε στην διάθεσή του όλο το βασικό κορμό (έλειπαν μόνο Τριανταφύλλου, Μαυρομάτης) και τα πρώτα δείγματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Και σίγουρα όταν έχει αντίπαλο μια ομάδα που σε ένα μήνα θα παίξει στο Europa League, όπως ο ΟΦΗ, το τεστ δεν μπορεί παρά να είναι άκρως αξιόπιστο.

Ο Γιούχτας έβγαλε στο γήπεδο μια πρώτη εικόνα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται και φέτος στην προετοιμασία, ήταν άψογος στο τακτικό κομμάτι, είχε καλή κυκλοφορία, λειτούργησε εξαιρετικά αμυντικά και απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο από ατομικές ενέργειες. Ο Μηνάς Πίτσος απέναντι στον ΟΦΗ ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, τρεξίματα στη μεσαία γραμμή και ωριμότητα στο παιχνίδι της. Αναμφίβολα κάτι πολύ δυνατό χτίζεται φέτος στις Αρχάνες και είναι σίγουρο ότι τα καλύτερα έρχονται μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά και το «δέσιμο» μέσα από τα φιλικά…».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.