«Την Δευτέρα άδειασα, κουράστηκα...»

10:30 | 21/02/2019

Αναγνώστης του Capitano.gr γράφει για την απογοήτευση του κόσμου του ΟΦΗ και την υπομονή που εξαντλείται.

Το περιμέναμε πώς και πώς το παιχνίδι με τη Λαμία γιατί ήμασταν σίγουροι ότι θα πάρουμε τη νίκη και αυτή η σιγουριά έγινε μεγαλύτερη όταν είδαμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Γι' αυτό έχουμε ξενερώσει, γι' αυτό από το βράδυ της Δευτέρας δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Αν μπορώ να μιλήσω και για άλλους.

Δεν είναι ότι κινδυνεύει να πέσει ο ΟΦΗ, αλλά είναι αυτή η απογοήτευση που μας έχει κυριεύσει. Ο κόσμος που είναι απ' έξω και δεν ασχολείται με τον ΟΦΗ δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό και είναι λογικό. Αντέξαμε τη Γ' Εθνική και τη Football League, αντέξαμε και περιμέναμε το καλύτερο αύριο και αυτό το καλύτερο αύριο ήρθε με τον Μιχάλη Μπούση. Και εκεί που τα πράγματα ήταν κάπως «μαύρα» είδαμε ένα καλύτερο μέλλον και αναθαρρήσαμε. Και τώρα αυτή η «σφαλιάρα» της Δευτέρας έχει πονέσει όλους. Γιατί μας επανέφερε στη σκληρή πραγματικότητα.

Φοβόμαστε ότι με έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό μπορεί να χαθεί όλη αυτή η προσπάθεια. Θα αντέξουμε ένα χρόνο μακριά από τη Super League; Κι αν κουραστεί ο Μπούσης; Κι αν αλλάξει τα πλάνα του; Αυτά είναι τα ερωτήματα που μας απασχολούν.

Αλλά είναι και το άλλο φίλοι Ομιλίτες. Ωραία τα σχέδια, η διοικητική σιγουριά και όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες με τον ΟΦΗ να αλλάζει επίπεδο, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Οσο δεν κερδίζουμε τόσο θα πονάμε. Ο κόσμος θέλει νίκες, δεν θέλει μόνο πλάνα και ωραία λόγια. Εννοείται ότι θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα, εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να πηγαίνω γήπεδο και δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά δεν γίνεται να δώσουμε τη μάχη χωρίς να παλέψουμε. Δεν γίνεται να μην κάνουμε νίκες.

Στηρίζουμε τη διοίκηση, εννοείται πως οι άνθρωποι έχουν καλές προθέσεις, αλλά ελάτε λίγο στη θέση μας. Εγώ σαν φίλαθλος δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτή την ομάδα ειδικά έτσι όπως χάνει. Εχουμε χάσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και ψάχνουμε αποθέματα δυνάμεων. Ο ΟΦΗ μεγαλώνει διοικητικά, αλλά δεν μεγαλώνει αγωνιστικά. 

Δεν γίνεται να τελειώσει η χρονιά και το μόνο που θα θυμόμαστε θα είναι οι νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γιατί πάντα θα θυμόμαστε τον τρόπο που χάσαμε στην Τρίπολη, στη Λιβαδειά, με τον Εργοτέλη στο Κύπελλο, με τη Λαμία τη Δευτέρα. Θα είναι η πίκρα που θα μας μένει στο στόμα.

Αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φορέσει τη φανέλα του και καταλαβαίνουν πως αισθανόμαστε εμείς οι οπαδοί. Κάντε κάτι, λοιπόν, να αλλάξει όλο αυτό. Αν είναι να πέσουμε ας πέσουμε παλεύοντας. Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτή την κατάσταση, ας κάνουμε επιτέλους ένα νέο ξεκίνημα. Με πράξεις και αποτελέσματα, όχι άλλο φαρμάκι. Η ξενέρα είναι μεγάλη.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Μ.Ν

*Αν επιθυμείτε να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί ή αποτελεί άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.grTα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.