Ινιέστα όπως... Καρντάσιανς

22:50 | 27/09/2018

Εκπομπή σε κανάλι της Ιαπωνίας θα παρακολουθεί τη ζωή του Αντρές Ινιέστα με τον 34χρονο μέσο να παραδίδει μέχρι και μαθήματα ποδοσφαίρου.

Το μάρκετινγκ έχει μπει για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι, οι άνθρωποι της Rakuten δεν θα μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν την παρουσία του Αντρές Ινιέστα στα γήπεδα της Ιαπωνίας.

Ο 34χρονος μέσος θα αποκτήσει το δικό του ριάλιτι το οποίο θα μπορούν να παρακολουθούν οι φίλοι του ποδοσφαίρου από όλες τις χώρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκπομπή θα προβάλλεται σε τρεις γλώσσες (ιαπωνικά, ισπανικά και αγγλικά) και θα καταγράφει όλη του τη δραστηριότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Ινιέστα θα παραχωρεί συνεντεύξεις, ενώ σχεδιάζει ακόμα και να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου! Αξίζει να σημειώσουμε ότι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή μέσα από ειδική πλατφόρμα streaming που θα δημιουργηθεί.

"Πλούσιο περιεχόμενο, αποκλειστικά βίντεο και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη ζωή του Ινιέστα στην Ιαπωνία καθώς και από όσα κάνει μέσα στο γήπεδο σε αγώνες και προπονήσεις θα είναι στη διάθεση των θεατών. Φυσικά θα υπάρξουν και πολλές συνεντεύξεις" ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των ανθρώπων που θα τρέχουν την εκπομπή.

Πηγή:
www.sport24.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.