Ίντερ: Ο Λαουτάρο ανανεώνει και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Serie A

15:30 | 06/12/2023

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028 και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τις αυξημένες απολαβές θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στη Serie A.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο αρχηγός κι ο φυσικός ηγέτης της Ίντερ, με τον Αργεντινό σταρ να είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A με 13 γκολ και τέταρτος στα top5 πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Φέτος έχει πετύχει 15 γκολ κι έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε 19 παιχνίδια με τους "νερατζούρι", οι οποίοι εδώ κι αρκετό διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 26χρονο για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και το νέο συμβόλαιο με επέκταση για ακόμα δύο χρόνια, που θα υπογράψει ο Λαουτάρο, θα είναι με αυξημένες απολαβές και θα έχει

Από τα 6 εκατ. ευρώ που είναι η συμφωνία στο τρέχον συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2026, θα βάζει στα ταμεία του 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μένει μόνο να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κι εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο Λαουτάρο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Serie A.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.