Ισόπαλο το ντέρμπι στο Ατσαλένιο, «τεσσάρα» η Επισκοπή

17:01 | 08/12/2019

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στο Ατσαλένιο, ενώ η Επισκοπή έφυγε με το άνετο 4-1 από την έδρα του ΑΟΑΝ και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση - δείτε τι έγινε στη 13η αγωνιστική του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΠΟΑ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-1

Χορταστικό ήταν το ντέρμπι στο Ατσαλένιο με τον Γιούχτα να είναι καλύτερος και να έχει κλασικές ευκαιρίες. Η ομάδα του Πίτσου προηγήθηκε με τον Μπαλντοβάλιεφ στο 22' για να απαντήσει με τον Νάτο ο ΠΟΑ στο 33'. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν ανοιχτό, ο Γιούχτας είχε κλασικές ευκαιρίες, αλλά το 1-1 έμεινε έως τέλους και έγραψε την ιστορία της σπουδαίας αναμέτρησης.

ΑΟΑΝ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-4

Ο ΑΟΑΝ μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τον Θεοδωρίδη στο 22ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν σιγά-σιγά την απόδοσή του και στο δεύτερο μέρος κατάφεραν σε λίγα λεπτά να φέρουν τούμπα το αποτέλεσμα. Στο 52' ο Τσιριγώτης ισιφάρισε με πέναλτι και στο 54' ο Σουμπασάκης με κοντινή προβολή έκανε το 1-2. Η συνέχεια άνηκε στην Επισκοπή που με χατ-τρικ του Θεοδωρίδη έφτασε στο επιβλητικό 1-4.

AEEK ΣΥΝΚΑ-ΠΟΡΟΣ 0-1

Ωραίο και χορταστικό παιχνίδι στα Χανιά, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά ο Πόρος απείλησε με το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Σένκα στο 45'. Τελικά ο Πόρος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 75' με τρομερό σουτ του Πήλιου. Λίγο αργότερα ο Πόρος είχε και νέο δοκάρι για δεύτερο γκολ, ωστόσο κράτησε έως τέλους το υπέρ του αποτέλεσμα διπλασιάζοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 2-2

Χορταστική ισοπαλία στο Ρέθυμνο, με τον Ρεθυμνιακό και τον Πανακρωτηριακό να μοιράζονται από ένα βαθμό στο μεταξύ τους 2-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (13 αγώνες):

1. Επισκοπή 30

2. Ηρόδοτος 21

3. Γιούχτας 21

4. Πανακρωτηριακός 16

5. ΑΟΑΝ 13

6. Ρεθυμνιακός 12

7. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 11

8. ΠΟΑ 11

9. Πόρος 8

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.