Ισπανία-Επέστρεψε με 14 παίκτες στη Μαδρίτη

21:30 | 07/12/2022


Νωρίτερα από το αναμενόμενο, η εθνική Ισπανίας επέστρεψε...σπίτι της, μετά το χθεσινό αποκλεισμό στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Μαρόκο, στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι Ισπανοί διεθνείς, έφυγαν σήμερα στις 08:00 από το Πανεπιστήμιο του Κατάρ, όπου έμεναν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μουντιάλ, για να πάνε στο αεροδρόμιο και να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη, όπου έφτασαν στις 5:40 μ.μ., στο αεροδρόμιο Barajas.

Μόνο 14 παίκτες μαζί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες και τον προπονητή Λουίς Ενρίκε, πέταξαν για τη Μαδρίτη.
Στο αεροπλάνο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, επιβιβάστηκαν οι, Σαράμπια, Μπάλντε, Λαπόρτ, Γκάβι, Μπουσκέτς, Πάου Τόρες, Φεράν, Ντάνι Όλμο, Ουνάι Σιμόν, Γέρεμι Πίνο, Πέδρι, Ανσού Φάτι, Νίκο Γουίλιαμς και Νταβίντ Ράγια.

Οι υπόλοιποι από τους Ισπανούς διεθνείς, σύμφωνα με πηγές της RFEF, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo deportivo, έμειναν στη Ντόχα, προκειμένου να βρεθούν με τις οικογένειές τους και θα ταξιδέψουν μόνοι τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.