Ισπανός ποδοσφαιριστής έπεσε νεκρός μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι

09:00 | 04/04/2023

Ο 24χρονος Ισπανός, Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ, παίκτης της όγδοης κατηγορίας της Ισπανίας, είδε το νήμα της ζωής να κόβεται άδοξα για αυτόν μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. Συνελήφθη ο δράστης.

Η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της Ισπανίας είναι συγκλονισμένη εδώ και λίγες ώρες με την τραγική είδηση του θανάτου του Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ, γνωστού και ως "Πάκο", με τον 24χρονο παίκτη της Chipiona C.F, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική λίγκα Segunda Andaluza Senior (8η κατηγορία της Ισπανίας), να πέφτει νεκρός μετά από επίθεση με μαχαιριές.

Η δολοφονική επίθεση εις βάρος του έλαβε χώρα στο Κάντιθ, με την τοπική αστυνομία να έχει ήδη στα χέρια της έναν 20χρονο άνδρα, που είναι ο κύριος ύποπτος για την επίθεση, και το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άνδρας μαχαίρωσε τον παίκτη χωρίς προφανή λόγο.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μίντια, η τυχαία επίθεση εις βάρος του (δεν φαίνεται να υπήρχε σύνδεση μεταξύ τους) έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Ανδαλουσίας, με το θύμα να αφήνει την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής (2/4).

"Λοιπόν, δεν έχουμε λόγια για να ξεκινήσουμε, αυτό μοιάζει με εφιάλτη, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας "άφησε", πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του.

Αναπαύσου εν ειρήνη", αναφέρει η Chipiona C.F για τον άτυχο ποδοσφαιριστής της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τίμησε τη μνήμη του και η Ρεάλ μέσω ανακοίνωσης:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει την λύπη της για τον θάνατο του Paco Naval, ποδοσφαιριστή της Chipiona C.F και θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τον σύλλογό του, τους συμπαίκτες του και τους αγαπημένους του. Αναπαύσου εν ειρήνη".

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.