Iστορική νίκη για ΟΦΙ!

16:03 | 07/03/2021

Η ομάδα της Ιεράπετρας πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο πρωτάθλημα της Superleague 2 - δείτε τα highlights του αγώνα

Μπορεί ο Εργοτέλης να έφερε το σκορ της αγωνιστικής όμως και η νίκη του ΟΦΙ ήρθε με ''εκκωφαντικό'' τρόπο, μάλιστα ιστορική. Ο ΟΦΙ επικράτησε με 3-2 στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης, μιας ομάδας που διεκδικούν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή. Μάλιστα, ένα από τα τρία γκολ του ΟΦΙ, αυτό του Κούστα που έκανε το 1-1, συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα της χρονιάς!

Mόλις στο 7' ο Λόβριτς με πλασέ από κοντά, έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 με τον Κούστα να δίνει την ''απάντηση'' στο 20' με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 40’ ο Χιντζίδης έκανε το 1-2, με ωραίο διαγώνιο σουτ και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Tα highlights του αγώνα

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και στο 53’ ο Δούμτσιος με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία για το 2-2. Ο ΟΦΙ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 65’, ξανά ο Κούστα από κοντά έκανε το 3-2, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. Η ΑΕ Καραϊσκάκης αν και προσπάθησε για νέα ισοφάριση δεν τα κατάφερε, με την ομάδα της Ιεράπετρας να κρατάει ως το τέλος το πολύτιμο 3-2 υπέρ της.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ): Σοϊλεμεζόγλου, Θεολόγλου, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (46′ Μαύρου), Γυφτόκωστας (64′ Τσούτσης), Ναζίμ, Ταμπάς, Παπανίκου, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς ΟΦΙ (ΤΙΜΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ): Μανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης (79′ Αρναούτογλου), Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (64′ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.