Ιστορική στιγμή: Μαζί στο παρκε τα τρια αδέλφια Καλαϊτζάκη

Mπασκετ

Σπάνια στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ με τρία αδέρφια από το Ηράκλειο να αγωνίζονται ταυτόχρονα στον αγώνα Καρδίτσα-Παναθηναϊκός.

Αν μη τι άλλο, είναι μια στιγμή που την περίμεναν όλοι. Μια ιστορική στιγμή για το κρητικό μπάσκετ, την ομάδα του ''ΗΡΑΚΛΕΙΟ'' από όπου ξεκίνησαν τα ''Καλαϊτζάκη'', για τους γονείς τους και όλους όσους βρίσκονται δίπλα τους. Στην αναμέτρηση Καρδίτσα-Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Basket League αγωνίστηκαν τα τρια αδέλφια Καλαϊτζάκη, μαζί στο παρκέ!

Με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να έχει ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα των «πράσινων», όπως συνηθίζεται, λίγα λεπτά μετά το πρώτο 5λεπτο, ο δίδυμος αδερφός του και συμπαίκτης του Γιώργος στον Παναθηναϊκό πέρασε ως αλλαγή στο παρκέ. Ταυτόχρονα όμως στο ματς μπήκε και ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, ο μικρότερος (19χρονος) αδερφός των διδύμων, με τους τρεις να βρίσκονται ταυτόχρονα στο ματς για λίγα λεπτά.

Ο Αλέξανδρος βρέθηκε στο παρκέα για 16 λεπτά χωρίς να σκοράρει, έχοντας 2 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ο Παναγιώτης πέτυχε 6 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής με 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ ενώ ο Γιώργος σε 20 λεπτά είχε 14 πόντους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.