Iτούδης: «Επικοινώνησα με Μπαρτζώκα, Πρίφτη, Σφαιρόπουλο, το μπάσκετ ενώνει, δεν περισσεύει κανείς»

18:56 | 24/06/2022

Ο Δημήτρης Ιτούδης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως πρώτος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, αφού δήλωσε συγκινημένος που αναλαμβάνει τα ηνία της Εθνικής. αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει ήδη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ αναμένεται και επικοινωνία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Δημήτρη Πρίφτη για πιθανή συστράτευση, υπογραμμίζοντας πως δεν περισσεύει κανείς στη νέα προσπάθεια.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη

“Η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησα με αυτούς που αναφέρατε, μόνο με τον Μπαρτζώκα με μηνύματα και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα βρεθούμε αυτές τις ημέρες με τον Δημήτρη Πρίφτη με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και άλλους προπονητές που είναι στο εξωτερικό ή την Ελλάδα. Τους είπα ότι δεν περισσεύει κανείς σ’ αυτήν την προσπάθεια, οι ιδέες τους, οι εμπειρίες τους και η αγάπη τους για την Εθνική δεν περισσεύει.

Για διαφορετικές συγκυρίες, επιτρέψτε μου μην πω ονόματα, λόγω της δουλειάς μας σε επίπεδο EuroLeague και EuroCup σε συλλογικό επίπεδ,ο δεν μπορούν να είναι εδώ παρόντες. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Κανενός η ιδέα, η συμβουλή, γιατί επαναλαμβάνω αυτό ζήτησα, δεν περισσεύει. Μπορεί να γνωρίζω τους παίκτες, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να ξέρει καλύτερα τον Ντόρσεϊ γιατί τον ζει καθημερινά. Ο Δημήτρης Πρίφτης ξέρει καλύτερα τον Παπαγιάννη ή τον Παπαπέτρου. Το μπάσκετ ενώνει, δεν περισσεύει κανείς”.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.