Κ19: Διπλό στη Λαμία για την Κ19 του ΟΦΗ

21:29 | 16/09/2023

Τη πρώτη της νίκη για την σεζόν 2023-24 πέτυχε η Κ19 του ΟΦΗ, η οποία επικράτησε με σκορ 1-2 της αντίστοιχης Λαμίας, σε αναμέτρηση που έγινε στο Δ.Α.Κ. Καλυβίων «Αλέκος Παπαγεωργίου», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν, μετά από κάθετη πάσα του Πιστικού, ο Φαϊτάκης με ωραία ατομική ενέργεια νίκησε τον Τρόπουλο.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Φαϊτάκης κέρδισε πέναλτι, με τον Φανουράκη να το εκτελεί και να διπλασιάζει τα γκολ για τον ΟΦΗ.

Στο 41’ οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή έχασαν μεγάλη ευκαιρία, φτάνοντας πολύ κοντά στο 0-3, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε απάντηση στο εξ επαφής σουτ του Πιστικού.

Στο 43’ ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λαμίας. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος νίκησε τον Καλαφάτη μειώνοντας σε 1-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Βρέττα, ενώ στο 67’ ο Φανουράκης με σουτ μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Τρόπουλο, με το 1-2 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καλαϊτζάκης (89’ Βιδιαδάκης), Σημαντηράκης, Σέχου, Χότζα, Μερκούρης, Πιστικός (89’ Μπλίντο), Ζαχαριουδάκης, Φανουράκης (81’ Τακάκης), Φαϊτάκης, Αδαμάκης (75’ Πορτοκαλίδης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.