Και επίσημα Μυλωνάς…

12:22 | 21/07/2018

Ο Γιώργος Μυλωνάς είναι και επίσημα από σήμερα ποδοσφαιριστής του Ηροδότου.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού είχε συμφωνήσει με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό εδώ και αρκετές ημέρες και απλώς… τακτοποιήθηκε και το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης. Ο 28χρονος παίκτης, που επιστρέφει στους «κυανόλευκους», έχει ακόμη περάσει από τον ΟΦΗ, την Παναχαϊκή, τον Διαγόρα Πάτρας, τον Ιωνικό, τον Γιούχτα και τον ΠΑΝΟΜ.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Μυλωνά Γιώργο, ενισχύοντας την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Γιώργος γεννήθηκε 05/12/1990 και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές για την ονειρική χρονιά του Συλλόγου το 2017, κατακτώντας κατά σειρά το κύπελλο ΕΠΣΗ, το πρωτάθλημα Α1, το κύπελλο Ερασιτεχνών και το κύπελλο Γ' Εθνικής. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον ΟΦΗ, την Παναχαϊκή, τον Διαγόρα Πάτρας, τον Ιωνικό, τον Γιούχτα και τελευταίο σταθμό τον ΠΑΝΟΜ. Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηροδότου!!».

Στο μεταξύ, το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη διατήρησε στο δυναμικό του και το νεαρό τερματοφύλακα, Μύρων Πλευριτάκη. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Μύρωνα Πλευριτάκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.