Και Γιαννούλης και Μεγιάδο

08:10 | 10/01/2020

Με τις δύο σημαντικές μονάδες του στην Τρίπολη ο ΟΦΗ.

Στο προσκήνιο για τον Όμιλο βρίσκεται φυσικά το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (12/01) απέναντι στον Αστέρα.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να βελτιώσει τη συγκομιδή του. Έχει να κερδίσει από τις 14 Δεκεμβρίου, όταν και είχε επικρατήσει του Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Από τότε έχουν ακολουθήσει 1 ισοπαλία και 2 ήττες για το πρωτάθλημα, αλλά και ακόμη 1 ήττα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το ζητούμενο, όπως πάντα, για τους ασπρόμαυρους είναι ν’ αποδώσουν ορθολογικό ποδόσφαιρο και μέσω της δικής τους φιλοσοφίας να κάμψουν την αντίσταση των Αρκάδων.

Για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Σίμος δε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού οι Ναμπί και Σακόρ είναι τραυματίες, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Μαρινάκης.

Το ευχάριστο, πάντως, είναι πως ο Γιαννούλης βρίσκεται στις επάλξεις πλέον και ο Μεγιάδο επέστρεψε στη δράση. Και οι δυο τους, μάλιστα, είναι πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού απέναντι στους Πελοποννήσιους.

Όσον αφορά στα πλάνα του 41χρονου τεχνικού, θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης (07/01) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Σωτηρίου θα υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στη μεσαία γραμμή θα χρησιμοποιηθούν λογικά οι Μεγιάδο, Στάικος και Νέιρα, αν και υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Νάστου.

Στις πτέρυγες της επίθεσης αναμένεται να βρίσκονται οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο.

Το πλάνο, βέβαια, της 11άδας μπορεί και να είναι διαφορετικό, αφού υπάρχει μια σχετική ευελιξία. Ο Τσιλιανίδης, δηλαδή, μπορεί να πάει πίσω από τον φορ και στα εξτρέμ να πάρει θέση ο Βαζ ή ο Φερέιρα.

Δε θ’ αποτελέσει, επίσης, έκπληξη αν ο Σίμος επιλέξει και πάλι τον Μάνο για την κορυφή της επίθεσης, παρόλο που ο Βραζιλιάνος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τρίπολη και οι... καρμπόν ανατροπές

«Παρών» ο Γιαννούλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.