Και Μπουμπάρης και Μαχαιριανάκης στον Εργοτέλη

10:34 | 20/08/2021

Ανανέωσε ο Λεωνίδας Μπουμπάρης με την κρητική ομάδα ενώ επιστρέφει σε αυτήν ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης

Το καλοκαίρι του 2020, ο Εργοτέλης έκανε την μεταγραφή του καλοκαιριού αποκτώντας τον Λεωνίδα Μπουμπάρη, μια είδηση που είχε αποκαλύψει το Capitano.gr. Η περσινή χρονιά κύλησε χωρίς οι ομάδες να αγωνιστούν, ουσιαστικά είναι ως μη γενόμενη και έτσι ο υψηλόσωμος σέντερ παραμένει στην ομάδα, αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο το μπασκετικό τμήμα: ''Και την επόμενη χρονιά η ομάδα μας θα στηρίζεται σε δυνατή κολώνα. Ο Λεωνίδας Μπουμπαρης θα είναι ο σέντερ μας. Ευχαριστούμε την ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου για την συνεργασία. Καλούς αγωνες Λεωνίδα, υγεία και δύναμη! '' έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης, ένα παιδί που ξεκίνησε από τον σύλλογο του Ηρακλείου, επιστρέφει. Δείτε την ανάρτηση:

Είμαστε αληθινά χαρούμενοι να δεχόμαστε πίσω στην ομάδα ένα δικό μας παιδί. Ο Βαγγέλης Μαχαιριανακης έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές του στο Τεφαα Θεσσαλονίκης την νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην ομάδα μας. Ο Βαγγέλης εχοντας ξεκινήσει από την Ακαδημία μας, έφθασε ως τις εθνικές ομάδες ενώ διακρίθηκε ιδιαίτερα στα γήπεδα του Βορρά. Καλή αγωνιστική χρόνια, υγεία και υψηλές πτήσεις Βαγγο, ξέρεις εσύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης - μπάσκετ: Το πρόγραμμα της σεζόν


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.