Και ο Βέρα στο «κάδρο»

13:40 | 02/06/2019

Ανανεώσεις, μεταγραφές, αλλά και το θέμα του Χιλιανού τεχνικού απασχολεί τον ΟΦΗ.

Ο προγραμματισμός του Ομίλου έχει τεθεί σε ισχύ, τα πρώτα μέτωπα έχουν κλείσει και έπεται και συνέχεια.

Εκκρεμούν ακόμη ορισμένες υποθέσεις αναφορικά με τους παίκτες από το ρόστερ της τρέχουσας σεζόν, ενώ και μεταγραφικά είναι βέβαιο πως γίνονται κινήσεις.

Ένα ακόμη κομμάτι και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρό, που έχει περάσει στο προσκήνιο στις τάξεις του ηρακλειώτικου συλλόγου, είναι και αυτό του προπονητή.

Ο Χάιμε Βέρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δίπλωμα του και οι κανονισμοί που ισχύουν, ίσως του στερήσουν την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο ίδιος με δηλώσεις στην πατρίδα του είχε αναφερθεί στο ζήτημα και υποστήριξε πως είναι έτοιμος να ταξιδέψει μέχρι την Ελβετία για να ζητήσει… ακρόαση από την UEFA.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να προκαθορίσει τις εξελίξεις, ωστόσο ένα ενδεχόμενο είναι και αυτό της αποχώρησης, παρόλο που το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους «ασπρόμαυρους» έχει 2.5 χρόνια διάρκεια.

Βάσει, έτσι, των τωρινών δεδομένων, το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο για το «κεφάλαιο» Βέρα στον Όμιλο, αφού ουσιαστικά θα έχει ξεκαθαρίσει αν παραμείνει ή όχι στο σύνολο του Ηρακλείου.

Μέσα στην Δευτέρα (03/06), άλλωστε, θα έχουν λογικά ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και το που θα πραγματοποιηθεί το βασικό της στάδιο.

Η δουλειά αναμένεται ν’ αρχίσει τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου και αυτό σημαίνει πως το θέμα του προπονητή πρέπει να τελειώσει είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο σύντομα, ώστε ο «καπετάνιος» του πάγκου να «μοντάρει» από το ξεκίνημα την καινούργια ομάδα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέρα: «Έχω πρόβλημα με το δίπλωμα μου»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.