Και στο τέλος... κερδίζει η ΑΕΚ!

23:45 | 01/10/2020

Με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 94' η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τη Βόλφσμπουργκ και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League

Σε ένα ματς-θρίλερ με ανατροπή, χαμένο πέναλτι και υψηλή ένταση, η ΑΕΚ το γύρισε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, επικράτησε με «χρυσό» σκόρερ τον Ανσαριφάρντ και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Το ματς είχε εξ αρχής γρήγορο ρυθμό και υψηλή ένταση με τη Βόλφσμπουργκ να χάνει ευκαιρία στο 8' και την ΑΕΚ να χάνει πέναλτι με τον Μάνταλο στο 20'. Η ατυχία της Ένωσης είχε και συνέχεια, αφού λίγο πριν από την ανάπαυλα η γερμανική προηγήθηκε με το γκολ του Μεχμέντι και έκανε δύσκολο το έργο των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο Καρέρα πέρασε στον ματς τον Λιβάγια βγάζοντας τον Μάνταλο που είχε ξεκινήσει στη θέση του Κροάτη, η ΑΕΚ πήρε μέτρα και πήρε και το τρομερό γκολ της ισοφάρισης από τον Σιμόες στο 65ο λεπτό.

Το καλύτερο η ΑΕΚ το κρατούσε για το τέλος. Ο Καρέρα πέρασε στον αγώνα τον Ανσαριφάρντ και αυτός... δεν έστειλε το ματς στην παράταση. Ένα κλέψιμό του στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων τον έφερε σε θέση βολής και το εύστοχο πλασέ του διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στέλνοντας την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League με χιτσκοκικό φινάλε!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίσνκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (62΄ Λιβάγια), Γκαρσία (81΄ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (87΄ Ανσαριφάρντ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Πέρβαν, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Ρουσιγιόν, Πάολο Οτάβιο, Σλάγκερ (60΄ Γκέρχαρντ), Άρνολντ, Στέφεν, Μεχμέντι, Μπρέκαλο (79΄ Μπιάλεκ), Βέγκχορστ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.