Και τώρα ο επόμενος μετά τον Γιάννου

ΟΦΗ

Το βάρος πέφτει στην απόκτηση δεύτερο επιθετικού που ως φαίνεται θα είναι το «βαρύ όνομα»

Μέσα σε διάστημα λίγων ωρών ο ΟΦΗ έκλεισε δύο μεταγραφές (Στράτζεον και Γιάννου) και προχωρά με την ίδια ταχύτητα για τις επόμενες: τον αριστερό μπακ και τον δεύτερο φορ. Κι αν για την πρώτη θέση το όνομα του Λυμπεράκη είναι στο προσκήνιο, για τη δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει καμία πληροφορίες, ως είθισται και ουσιαστικά θα προκύψει όπως έγινε, μεταμεσονύχτια, με την περίπτωση Γιάννου: στα ξαφνικά.

Αυτό, όμως, που φαίνεται είναι ότι ο ΟΦΗ όχι μόνο κινείται για δεύτερο φορ, αλλά αυτός αναμένεται να είναι το «βαρύ όνομα». Ο επί της ουσίας, δηλαδή, αντικαταστάτης του Φιγκεϊρέντο.

Και τούτη η επιλογή αναμένεται να είναι και η πιο δύσκολη, αφού ο Όμιλος θέλει να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία με τον χρόνο να «τρέχει» και τις υποχρεώσεις επίσης να «τρέχουν».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννου αναμένεται στο Ηράκλειο για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο. Μαζί με τον Στάρτζεον θα ξεκινήσουν τη... μεταγραφική εβδομάδα του ΟΦΗ. Τώρα προηγείται η Λαμία και η αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει Γιάννου ο ΟΦΗ

Απόστολος Γιάννου: Μία σημαδιακή ιστορία

Η αποστολή του ΟΦΗ για τη Λαμία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.