Και τώρα τρέχουνε!

11:18 | 15/08/2024

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ψάχνουν απόψε την ευρωπαϊκή ανατροπή κόντρα σε Νόα και Άγιαξ.

Η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Άγιαξ, λιγόστεψε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για είσοδο στα play off του Europa League. Κι έφερε τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά σε άλλον έναν πολύ «ζόρικο» αντίπαλο, καθώς στο «κακό» σενάριο ενός πιθανού αποκλεισμού, θα βρει στο διάβα του τη Λανς στα play off του Conference League.

Οι «πράσινοι» πάντως είναι αποφασισμένοι να παίξουν το βράδυ (15/8, 21:15, COSMOTESPORTS 2HD) τα... ρέστα τους και να διεκδικήσουν στην «Johan Cruijff Arena» τις πιθανότητές τους για κάτι πολύ σπουδαίο. Κυνηγώντας μία διπλά... υπερβατική ανατροπή κα πρόκριση, απέναντι σε μία απ’ τις πιο «βαριές» φανέλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Mατς δίχως αύριο για την ΑΕΚ, παρότι η αγωνιστική σεζόν δεν έχει καλά καλά αρχίσει. Η Ένωση καλείται εναντίον της Νόα να ανατρέψει το εις βάρος της 1-3 της Αρμενίας για να μη μείνει εκτός Ευρώπης. Πρόκειται για τη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού του Conference League στην OPAP Arena, που θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό δίκτυο του Cosmote.

Τα συνεχόμενα λάθη τόσο εναντίον της Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, όσο και στο πρώτο ματς με τη Νόα, δημιουργούν ανασφάλεια στις τάξεις της Ένωσης που πρέπει να διασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων προκειμένου να «στείλει» το ματς -τουλάχιστον- στην παράταση. Η προσπάθεια αυτή γίνεται πιο δύσκολη από την πιθανή απουσία του Λιβάι Γκαρσία, του πιο «καυτού» παίκτη της ομάδας με πέντε γκολ σε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.