Κακή εικόνα και νέα ήττα για τον Ηρόδοτο

17:05 | 12/01/2019

Ο Ηρόδοτος πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και έχασε 0-2 από την Κέρκυρα στο Παγκρήτιο Στάδιο για τη 12η αγωνιστική της Football League.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε την 5η σερί ήττα του στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, οι Φαίακες συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

Στα πρώτα λεπτά το θέαμα ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Μετά το 20λεπτο, ωστόσο, ήρθαν και οι πρώτες καλές φάσεις. Στο 24’ ο Φραγκουλάκης έβγαλε μόνο του τον Αγγελούδη, ο οποίος, όμως, δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κουτζαβασίλη. Οι φιλοξενούμενοι, τώρα, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 26’, αλλά το πλασέ του Ν. Κρητικού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κασμερίδη. Στα επόμενα λεπτά, πάντως, ο ρυθμός της συνάντησης έπεσε ξανά, με το σύνολο του Σπανού να έχει μια ανούσια κατοχή της μπάλας.

Στην επανάληψη οι νικητές είχαν τον έλεγχο, ήταν πιο δραστήριοι, με τον Ηρόδοτο να αμύνεται, πάντως, σωστά και να μην απειλείται. Επιθετικά, βέβαια, δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 64’, όταν ο Ντα Μότα σέντραρε και ο Τουράμ με «καρφωτή» κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο επόμενο λεπτό, μάλιστα, ο Ντα Μότα λίγο έλειψε να σκοράρει, έπειτα από λάθος της άμυνας.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο «σκούρα» για τους ηττημένους στο 70’, όταν ο Κονέ έκανε «θέατρο» για να πάρει πέναλτι και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 80’, εξάλλου, ο Βίλα σημείωσε το 0-2 με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Κούρου, και τα πάντα ουσιαστικά τελείωσαν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ηρόδοτος (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Χατζηλιάδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Γραικός, Μουκίδης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (62’ Νύκταρης), Φραγκουλάκης, Κονέ, Αγγελούδης (75’ Σιαλμάς).

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (45’+ λ.τρ. Ντα Μότα), Κόντος (87’ Μίσκου), Λινάρδος, Σιατραβάνης (67’ Βίλα), Τουράμ.

Θυμηθείτε το live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.