Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Εργοτέλη

18:04 | 29/09/2019

Πολύ άσχημη εμφάνιση στο β' μέρος για τον Εργοτέλη, ο οποίος ηττήθηκε με 0-3 από τον Απόλλων Σμύρνης στην πρεμιέρα της Superleague 2

Παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης μπήκε καλά στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή του αγώνα, ο Απόλλων Σμύρνης ανέβασε στροφές στη συνέχεια. Στο 39' ο Μπεντινέλι έκανε το 1-0 με όμορφο σουτ, σε ένα χρονικό σημείο που η κρητική ομάδα κρατούσε μακριά από την εστία της τον αντίπαλο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ όμως τα χειρότερα για τον Εργοτέλη ήρθαν στη συνέχεια. Με την έναρξη του β' μέρους, μόλις στο 49' ο Μπλάζιτς με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 56' ο Μαρκόφσκι έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από λάθος του Καλογεράκη. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62' ο Τσέλιος τραυματίστηκε στο γόνατο και βγήκε εκτός αγώνα.

Έτσι, η πρεμιέρα του Εργοτέλη στο νέο πρωτάθλημα της Superleague δεν συνδυάστηκε με το καλύτερο αποτέλεσμα, παρ ότι απέναντι του είχε το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Καλή μόνο στα πρώτα 20 λεπτά η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, η οποία επηρεάστηκε στο τελευταίο ημίωρο και από τον τραυματισμό του Τσέλιου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Λαρέα, Λαγός (75' Πατράλης), Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος, Μαρκόφσκι (70' Βουό).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Kαλογεράκης, Σπίριακ, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης, Μπουρσέλης (57' Μανουσάκης), Μπρους, Τσέλιος (62' Κατσούρι) ,Μπαράτα (Ιατρούδης 55'), Ροβίθης, Έφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης 3-0 (Τελικό)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.