Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Ηρόδοτο

15:56 | 06/01/2019

Ο Ηρόδοτος δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση και έχασε 3-0 στη Σπάρτη από την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού δεν «μπήκε» ποτέ στο παιχνίδι και οι Λάκωνες έφτασαν στην επικράτηση. Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Αρμάντο Φουτσίνι δεν έδειξε θετικό «πρόσωπο» στο ματς και έτσι το σύνολο του Αντρέι Τσερνίσοφ είχε την υπεροχή. Στο 38’, μάλιστα, κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ, όταν ο Νάτσης βρήκε τον Καινούργιο, που δε δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

Και στην επανάληψη, βέβαια, τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα για τον Ηρόδοτο. Στο 55’, εξάλλου, ο Βλαχομήτρος έκανε το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 65’ ο Κανδηλάκης δεν κατάφερε να μειώσει και έτσι στο 80’ ο Καινούργιος με το δεύτερο τέρμα του σημείωσε το 3-0.

Σπάρτη (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης, Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης (76’ Κοζάκης), Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Καψάσκης (46’ Ζαχαριουδάκης).

Ηρόδοτος (Αρμάντο Φουτσίνι): Τσιλιγγίρης, Χατζηλιάδης, Γραικός, Δαμιανάκης (79’ Σιαλμάς), Κανδηλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (70’ Αμαραντίδης), Κονέ, Νύκταρης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.